Libnet.ro
UNICEF

22:00

Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru desemnarea unui candidat la prezidentiale, precizand ca solutia pentru dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un candidat comun. continuă pe Adevărul

Emil Boc nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul presedinte al PDL Emil Boc, actual primar al orasului Cluj Napoca, a anuntat ca nu va intra in cursa interna a partidului pentru a fi nominalizat drept candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si sustine ca este nevoie de un singur candidat din partea dreptei, transmite Agerpres.

Emil Boc: Nu ma inscriu in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa castige alegerile in 2014 este sa aiba un.

Emil Boc a anuntat ca nu se inscrie in cursa interna a PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a anuntat, miercuri, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale si a spus ca solutia pentru ca formatiunile de dreapta sa.

Boc: Nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru prezidentiale

Fostul premier Emil Boc a declarat, astazi, ca nu se va inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat propriu la prezidentiale.

Boc: nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru Presedintie

Primarul Clujul a sustinut ca nu se inscrie in competitia interna din PDL pentru Presedintie. El raspunde astfel afirmatiilor mai multor lideri PDL care-l dadeau drept candidatul potrivit pentru alegerile prezidentiale.

Emil Boc: Nu ma inscriu in lupta interna din PDL pentru presedintie

Fostul prim-ministru Emil Boc a explicat, miercuri, ca nu va candida in interiorul PDL pentru nominalizarea unui candidat democrat liberal la prezidentiale, precizand ca singura maniera in care dreapta va.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )