Libnet.ro
UNICEF

11:45

Emmanuel Macron si Prima Doamna, surprinsi intr-o IPOSTAZA INEDITA! Cei doi se plimbau cu bicicletele in parc (VIDEO)

B1 B1,
Emmanuel Macron si Prima Doamna, surprinsi intr-o IPOSTAZA INEDITA! Cei doi se plimbau cu bicicletele in parc (VIDEO)

Noul lider al Frantei, Emmanuel Macron a fost surprins alaturi de sotia sa in parc, relaxandu-se intr-o plimbare cu bicicletele, in Le Touquet, nordul Frantei,. continuă pe B1

Presedintele Frantei si Prima Doamna, surprinsi in timp ce se plimbau pe biciclete - VIDEO

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si sotia sa s-au relaxat intr-o plimbare cu bicicletele, in Le Touquet, nordul Frantei. Cei doi au fost fotografiati cu o zi inainte de alegerile.

Carmen Iohannis, aparitie inedita in SUA! Ce tinute a ales sa poarte Prima Doamna (FOTO)

Carmen Iohannis l-a eclipsat pe presedintele Romaniei in deplasarea din SUA. Prima Doamna s-a remarcat, asa cum ne-a obisnuit, datorita tinutelor sale. Prezenta si ea la eveniment, Carmen Iohannis .

Alegeri parlamentare in Franta: Partidul lui Emmanuel Macron s-a impus clar in primul tur al scrutinul. Partidele traditionale, rezultate mult sub asteptari

Succes important pentru presedintele francez Emmanuel Macron in primul tur al alegerilor parlamentare de duminica seara din Franata! Partidul acestuia, Republica in Mars a obtinut 31, 9%.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Melania Trump a ajuns, in sfarsit, la Casa Alba: Prima Doamna a Americii si fiul sau Barron sunt alaturi de presedinte (FOTO)

Melania Trump a ajuns, in sfarsit, la Casa Alba. Prima Doamna a Americii si fiul sau Barron au aterizat, duminica seara, la South Lawn, la Casa Alba, potrivit DPA. Abia asteptam sa ne.

Prima-doamna Melania Trump si fiul cuplului prezidential, Barron, s-au mutat la Casa Alba

Prima-doamna Melania Trump si fiul ei, Barron, au aterizat duminica seara pe South Lawn, la Casa Alba, mutandu-se astfel la Washington impreuna cu presedintele Donald Trump, relateaza DPA.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )