Libnet.ro
UNICEF

12:45

Emmanuel Macron a sugerat Marii Britanii sa ramana in UE

B1 B1,
Emmanuel Macron a sugerat Marii Britanii sa ramana in UE

Uniunea Europeana inca detine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in Blocul comunitar pana dupa finalul negocierilor pe tema Brexit, a anuntat presedintele Frantei, Emmanuel. continuă pe B1

Parlamentul European doreste claritate din partea Marii Britanii in ceea ce priveste Brexitul

Parlamentul European doreste claritate din partea Londrei cat mai curand posibil in legatura cu intentiile sale privind negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Aceasta.

Emmanuel Macron, semnale privind anularea Brexitului: UE este deschisa mentinerii Marii Britanii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a declarat ca Uniunea Europeana mentine deschisa posibilitatea ramanerii Marii Britanii in blocul comunitar pana cand negocierile pe tema Brexit nu se.

VIDEO Emmanuel Macron a adus un jurnalist francez in pragul epuizarii fizice

Un jurnalist francez care voia sa-i puna cateva intrebari presedintelui francez, Emmanuel Macron, a ajuns in pragul epuizarii, din cauza faptului ca nu a reusit sa tina pasul cu liderul de la Elysee.

Emmanuel Macron a adus un jurnalist francez in pragul epuizarii fizice VIDEO

Un jurnalist francez care voia sa-i puna cateva intrebari presedintelui francez, Emmanuel Macron, a ajuns in pragul epuizarii, din cauza faptului ca nu a reusit sa tina pasul cu liderul de la Elysee.

Moment stanjenitor pentru Theresa May, in timpul intalnirii cu Emmanuel Macron - VIDEO

Theresa May s-a intalnit cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, potrivit ProTV. insa la inceputul conferintei de presa comune, vantul i-a imprastiat toate.

Presedintele Iohannis se va intalni cu Angela Merkel si cu Emmanuel Macron

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, in cursul acestei luni, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei.

Emmanuel Macron si Prima Doamna, surprinsi intr-o IPOSTAZA INEDITA! Cei doi se plimbau cu bicicletele in parc (VIDEO)

Noul lider al Frantei, Emmanuel Macron a fost surprins alaturi de sotia sa in parc, relaxandu-se intr-o plimbare cu bicicletele, in Le Touquet, nordul Frantei,.

Alegeri parlamentare in Franta: Partidul lui Emmanuel Macron s-a impus clar in primul tur al scrutinul. Partidele traditionale, rezultate mult sub asteptari

Succes important pentru presedintele francez Emmanuel Macron in primul tur al alegerilor parlamentare de duminica seara din Franata! Partidul acestuia, Republica in Mars a obtinut 31, 9%.

Theresa May: Sunt gata sa ma apuc de treaba/ Premierul britanic se va intalni saptamana viitoare cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron

Premierul britanic, Theresa May, a declarat duminica ca a insarcinat ministri din partea Partidului Conservator sa se alature echipei sale de de top si ca este pregatita sa treaca la treaba. Aceasta a mentionat inclusiv o calatorie in Franta, pentru a se intalni cu presedintele Emmanuel Macron, anunta Reuters.

Ministrul de Externe al Qatarului cere Marii Britanii sa intervina in disputa dintre statele din zona Golfului

Ministrul de Externe al Qatarului, Mohammed bin Abdulrahman al-Thani i-a cerut luni ministrului de externe al Marii Britanii, Boris Johnson sa condamne embargoul impus tarii statele din regiune, in contextul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )