Libnet.ro
UNICEF

13:45

Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

ADPM ADPM,
Emmy Awards: Cele mai reusite aparitii din ultimii ani!

Sarah Jessica Parker, Sofia Vergara, Olivia Wilde si Nina Dobrev se numara printre frumusetile hollywoodiene care in ultimii ani au facut furori cu tinutele lor pe covorul rosu al Emmy Awards. continuă pe ADPM

Apple este regele, dar care sunt cele mai valoroase companii din lume in ultimii 20 de ani?

Sapte companii au detinut in ultimii 20 de ani titlul de cea mai valoroasa companie din lume. Care sunt acestea, cum au ajuns in top, cum si-au pierdut suprematia si care sunt companiile care le-au luat locul?.

Ne asteapta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani? Ce spune ANM

Roxana Bojariu, seful Sectiei Climatologie din ANM, a declarant ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific, neputandu-se face o astfel de predictie cu atat de mult timp.

Climatologii ANM infirma ipoteza celei mai geroase ierni din ultimii 100 de ani

Seful Sectiei Climatologie din ANM, Roxana Bojariu, a declarat, vineri, ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific,.

Climatolog ANM: Afirmatia ca vine cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific

Roxana Bojariu, seful Sectiei Climatologie din ANM, a declarat, vineri, ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific, neputandu-se face o astfel de predictie cu atat de mult timp inainte.

Expertii rusi: Vom avea cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani

Iarna care vine, conform prognozelor mai multor servicii meteorologice ruse, va aduce temperaturi anormal de scazute in Europa si s-ar putea sa fie chiar cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani, scrie joi ziarul rus Noviie Izvestia, citat de portalul.

Prognoza meteorologilor care ne ingheata respiratia. Va fi cea mai GREA IARNA din ultimii 100 de ANI

Iarna aceasta ar putea fi cea mai rece din ultimii 100 de ani. Asa indica prognozelor mai multor servicii meteorologice din Rusia. Specialistii rusi spun ca se anunta temperaturi anormal de scazute, din cauza.

Sefa Sectiei Climatologie din ANM contrazice ipoteza celei mai reci ierni din ultimii 100 de ani.

Roxana Bojariu, Sefa Sectiei Climatologie din ANM, Rxana Bojariu, a declarat, vineri, pentru Mediafax, ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific. Citeste si Experti rusi: CEA MAI RECE iarna din ultimii 100 de ani Contactata de Mediafax in legatura cu stirile aparute in ultimele doua zile potrivit carora meteorologi rusi, dar si unii europeni ar anticipa iarna cu cele mai scazute temperaturi din ultimul .

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

America, lovita de un BLESTEM urias. Ce se intampla in aceste momente intr-unul din cele mai mari orase din SUA

Ploile abundente au inundat orasul Chicago, iar pe unele strazi, apa a ajuns la un metru inaltime. Nici macar camioanele nu mai reusesc sa isi faca drum printre ape, in timp ce sute de vehicule mici.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )