Libnet.ro
UNICEF

11:00

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Adevărul Adevărul,
Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei. continuă pe Adevărul

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

Champions League: Manchester United, echipa cu cele mai mari incasari

Noul format al Champions League a debutat in 1992, iar de atunci competitia a crescut enorm din punct de vedere financiar. Manchester United este formatia cu cele mai mari incasari peste 470 de milioane de euro), englezii fiind urmati de Bayern Munchen peste 442 de milioane de euro). Barcelona si Real Madrid se afla doar pe trei, respectiv patru.

Romania are cele mai mari PIERDERI din UE la TVA necolectat.

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, transmite Mediafax. Romania, Grecia si Letonia sunt tarile cu cele mai mari pierderi din TVA neincasat raportate la PIB, scrie cotidianul francez. Grecia a pierdut 9,8 miliarde de euro in 2011, iar Letonia 1 miliard de euro, potrivit unui document al Comisiei Europene .

America, lovita de un BLESTEM urias. Ce se intampla in aceste momente intr-unul din cele mai mari orase din SUA

Ploile abundente au inundat orasul Chicago, iar pe unele strazi, apa a ajuns la un metru inaltime. Nici macar camioanele nu mai reusesc sa isi faca drum printre ape, in timp ce sute de vehicule mici.

Lovitura grea primita de mafia pariurilor. Una dintre cele mai mari retele din lume, specializata in trucarea meciurilor, a fost DECAPITATA

Politia din Singapore a retinut un grup de 14 persoane, despre care se crede ca ar fi implicate in trucarea a sute de meciuri de fotbal. 12 barbati si 2 femei au fost prinsi in urma mai multor descinderi, scrie.

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, calculate in functie de ponderea in PIB

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat, si ocupa prima pozitie in randul statelor UE dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene obtinut de Le Monde, scrie Mediafax.

Romania are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat in 2011, de 10,3 miliarde de euro

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat, reprezentand diferenta dintre veniturile teoretice si cele inregistrate de stat. Tara noastra ocupa, astfel, prima pozitie in randul.

Mii de hectare de culturi agricole au fost inghitite de ape. Cele mai mari pagube sunt la floarea soarelui

Peste 6. 836 hectare cu floarea soarelui, porumb, rapita, lucerna si legume au fost distruse in judetul Galati din cauza inundatiilor produse in ultimele zile.

Tara noastra are cele mai mari pierderi din UE la TVA necolectat, dupa ponderea in PIB

Romania a pierdut 10,3 miliarde de euro in 2011 din TVA necolectat si ocupa prima pozitie in randul statelor Uniunii Europene UE) dupa ponderea acestor sume in PIB, potrivit unui document al Comisiei Europene citat de publicatia Le Monde.

VIDEO Una dintre cele mai mari cantarete de muzica FADO conceteaza la Timisoara

Ana Moura, una dintre marile reprezentante ale fado-ului portughez va concerta in premiera in Romania in cadrul unui turneu. in 5 octombrie va canta la Timisoara.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )