Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Adevărul Adevărul,
Dragoste de milioane de dolari: topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei. continuă pe Adevărul

Topul Forbes al cuplurilor celebre cu cele mai mari incasari din ultimul an

Cu incasari de aproximativ 95 de milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, cantareata Beyonce si rapperul Jay Z formeaza cuplul cu cele mai mari incasari, pentru al doilea an consecutiv, potrivit publicatiei.

REVISTA PRESEI: Miliardarii care se bat pe aurul de la Rosia Montana, in topul Forbes.

Miliardarii care se bat pe aurul de la Rosia Montana, in topul Forbes al celor mai bogati americani, titreaza Adevarul, care scrie ca John Paulson si Thomas Kaplan, doi dintre actionarii Gabriel Resources, si George Soros, implicat indirect in proiectul de exploatare miniera, au avut un an prosper, potrivit topului celor mai bogati americani. Tot Adevarul noteaza ca 10. 000 de biciclisti ii cer demisia lui Oprescu: Vrem un Bucuresti pentru Oameni. Traseul marsului de sambata este .

Vila din Miami a creatorului de moda Gianni Versace, vanduta la licitatie pentru 41,5 milioane dolari (VIDEO)

Vila din Miami in care a locuit creatorul de moda italian Gianni Versace a fost vanduta la licitatie, marti, pentru 41,5 milioane dolari, relateaza CNN. Este o afacere buna si suntem multumiti, a.

JPMorgan, amendata cu 920 milioane dolari in scandalul Balena de la Londra

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca din SUA dupa valoarea activelor, a acceptat ca plateasca amenzi de peste 920 de milioane de dolari pentru inchiderea investigatiilor autoritatilor americane si britanice in urma scandalul Balena de la Londra.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )