Libnet.ro
UNICEF

16:00

Emotii pentru elevii care au depus contestatii la Bacalaureat: Luni vor fi afisate rezultatele finale

Hotnews Hotnews,
 Emotii pentru elevii care au depus contestatii la Bacalaureat: Luni vor fi afisate rezultatele finale

Cei peste 44. 000 de elevi care au depus contestatii la examenul de Bacalaureat vor afla luni rezultatele finale. Majoritatea absolventilor au fost nemultumiti de notele obtinute la Limba si Literatura Romana. Cei care nu promoveaza examenul de Bacalaureat se pot inscrie in perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune care se desfasoara in august. continuă pe Hotnews

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. ROBOR, o noua valoare record

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a continuat sa creasca joi pe piata interbancara, ajungand la 3,39% pe an, de la 3,34% pe an.

Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Termenul de depunere a Declaratiei unice, pe care trebuie sa o completeze persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, se apropie vertiginos 16 iulie) si sunt inca multe aspecte confuze cu privire la modul in care trebuie.

Varianta BOMBA pentru cei care trebuie sa isi faca ITP-ul la masina: SINGURUL mod in care mai poti SCAPA de AMENDA

Prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la.

Subventii de 2.250 de lei pentru angajatorii care ncadreaza persoane din grupuri vulnerabile

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, majorarea cuantumului subventiilor acordate angajatorilor care incadreaza in munca persoane care provin din grupuri vulnerabile. Subventiile au fost majorate de la 900 la 2. 250 de lei.

Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat, prin ordin de ministru, noi reglementari privind agrementul nautic. Schimbarile sunt legate de zonele in care pot avea loc sporturile nautice.

Guvernul ar putea dubla subventiile pentru angajatorii care incadreaza someri si beneficiari de ajutor social

Guvernul ar putea adopta proiectul prin care vrea sa stopeze criza fortei de munca. Acesta prevede ca patronii care vor angaja someri, persoane asistate social si tineri absolventi sa primeasca subventii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )