Libnet.ro
UNICEF

18:45

Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Declaratia unica - lamuriri pentru cei care trebuie sa o completeze! Cand trebuie depusa?

Termenul de depunere a Declaratiei unice, pe care trebuie sa o completeze persoanele fizice care obtin venituri din activitati independente, se apropie vertiginos 16 iulie) si sunt inca multe aspecte confuze cu privire la modul in care trebuie. continuă pe Wall-Street Ro

Varianta BOMBA pentru cei care trebuie sa isi faca ITP-ul la masina: SINGURUL mod in care mai poti SCAPA de AMENDA

Prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la.

Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat, prin ordin de ministru, noi reglementari privind agrementul nautic. Schimbarile sunt legate de zonele in care pot avea loc sporturile nautice.

Declaratia Unica: in ce conditii puteti obtine reduceri la plata obligatiilor fiscale

Declaratia Unica se depune in anul 2018 pana la data de 16 iulie, inclusiv. in acest an, Fiscul acorda o serie de reduceri pentru cei care depun declaratia si platesc la timp. Pentru ceilalti a stabilit o serie de amenzi.

Plata contributiilor si a impozitului pe venit ntr-un singur cont va intra n vigoare din 1 iulie.Va recomandam sa verificati conturile de trezorerie cnd faceti platile/Apare si o procedura tranzitorie pentru cei care gresesc viramentul

Prevazuta initial sa intre in vigoare la inceputul acestui an, plata contributiilor si a impozitului pe venit intr-un singur cont va intra in vigoare incepand de la 1 iulie 2018, potrivit unui nou Ordin al presedintelui ANAF. Contribuabilii, vor face, incepand cu luna aceasta, plata in acelasi cont a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/ venit/ dividende, impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. Prin OpANAF nr. 1612/2018, un numar de 46 de impozite si contributii fac obiectul platilor in contul unic. Vezi aici Ordinul sefului ANAF cu privire la platile in contul unic.

Plata contributiilor si a impozitului pe venit ntr-un singur cont va intra n vigoare din 1 iulie.Va recomandam sa verificati conturile de trezorerie cnd faceti platile /Apare si o procedura tranzitorie pentru cei care gresesc viramentul

Prevazuta initial sa intre in vigoare la inceputul acestui an, plata contributiilor si a impozitului pe venit intr-un singur cont va intra in vigoare incepand de la 1 iulie 2018, potrivit unui nou Ordin al presedintelui ANAF. Contribuabilii vor face, incepand cu luna aceasta, plata in acelasi cont a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/venit/dividende, impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. Prin OpANAF nr. 1612/2018, un numar de 46 de impozite si contributii fac obiectul platilor in contul unic. Vezi aici Ordinul sefului ANAF cu privire la platile in contul unic.

Declaratia unica trebuie depusa pana pe 16 iulie. in ce conditii se pot obtine reduceri

Declaratia unica trebuie depusa de contribuabili la ANAF pana pe 16 iulie, in cazul in care acestia au obtinut venituri in afara salariului. Statul ofera un sistem de bonificatii pentru contribuabilii care i.

Emotii pentru elevii care au depus contestatii la Bacalaureat: Luni vor fi afisate rezultatele finale

Cei peste 44. 000 de elevi care au depus contestatii la examenul de Bacalaureat vor afla luni rezultatele finale. Majoritatea absolventilor au fost nemultumiti de notele obtinute la Limba si Literatura Romana. Cei care nu promoveaza examenul de Bacalaureat se pot inscrie in perioada 10-13 iulie pentru a doua sesiune care se desfasoara in august.

ANAF: Declaratia Unica trebuie depusa pana pe 16 iulie 2018

Termenul limita pentru depunerea 039;039;Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice039;039; este 16 iulie 2018, a anuntat, vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Horoscop. Cea mai calculata zodie. Este un exemplu pentru cei din jur

Suntem oameni supusi greselilor de tot felul, chiar daca incercam sa scapam de aceasta pecete de rau augur. Exista insa o femeie care nu se incadreaza in acest scenariu, pentru ca si atunci cand a.

Schimbare MAJORA pentru toti PENSIONARII romani! Ce se iNTAMPLA cu cei care au cotizat cel putin 20 de ani. Pana cand se mai fac PLATILE...

PSD a depus in Parlament un proiect care prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Initiativa a primit un raport favorabil la Comisia de Munca.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )