Libnet.ro
UNICEF

10:00

Varianta BOMBA pentru cei care trebuie sa isi faca ITP-ul la masina: SINGURUL mod in care mai poti SCAPA de AMENDA

B1 B1,
Varianta BOMBA pentru cei care trebuie sa isi faca ITP-ul la masina: SINGURUL mod in care mai poti SCAPA de AMENDA

Prevederile care permit suspendarea inmatricularii unui vehicul fara Inspectie Tehnica Periodica valabila, precum si daca vehiculul nu a fost inscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la. continuă pe B1

Noi reguli pentru cei care practica sporturi nautice la Marea Neagra

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a aprobat, prin ordin de ministru, noi reglementari privind agrementul nautic. Schimbarile sunt legate de zonele in care pot avea loc sporturile nautice.

Plata contributiilor si a impozitului pe venit ntr-un singur cont va intra n vigoare din 1 iulie.Va recomandam sa verificati conturile de trezorerie cnd faceti platile/Apare si o procedura tranzitorie pentru cei care gresesc viramentul

Prevazuta initial sa intre in vigoare la inceputul acestui an, plata contributiilor si a impozitului pe venit intr-un singur cont va intra in vigoare incepand de la 1 iulie 2018, potrivit unui nou Ordin al presedintelui ANAF. Contribuabilii, vor face, incepand cu luna aceasta, plata in acelasi cont a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/ venit/ dividende, impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. Prin OpANAF nr. 1612/2018, un numar de 46 de impozite si contributii fac obiectul platilor in contul unic. Vezi aici Ordinul sefului ANAF cu privire la platile in contul unic.

Plata contributiilor si a impozitului pe venit ntr-un singur cont va intra n vigoare din 1 iulie.Va recomandam sa verificati conturile de trezorerie cnd faceti platile /Apare si o procedura tranzitorie pentru cei care gresesc viramentul

Prevazuta initial sa intre in vigoare la inceputul acestui an, plata contributiilor si a impozitului pe venit intr-un singur cont va intra in vigoare incepand de la 1 iulie 2018, potrivit unui nou Ordin al presedintelui ANAF. Contribuabilii vor face, incepand cu luna aceasta, plata in acelasi cont a contributiilor sociale, precum si a impozitului pe profit/venit/dividende, impozitului pe veniturile microintreprinderilor sau impozitul specific unor activitati. Prin OpANAF nr. 1612/2018, un numar de 46 de impozite si contributii fac obiectul platilor in contul unic. Vezi aici Ordinul sefului ANAF cu privire la platile in contul unic.

ANUNT important pentru toti posesorii de masini DACIA sau pentru cei care vor sa-si achizitioneze o masina: Detaliul care arunca totul in aer!

Dacia a dat lovitura pe piata auto interna! Anul acesta, a vandut un numar record de masini noi in Romania. in doar primele cinci luni ale acestui an, s-au vandut nu mai putin de 70. 358 de unitati, cu.

Inventia perfecta pentru cei neindemanatici. A aparut dispozitivul care iti salveaza telefonul - VIDEO

Un student din Germania a realizat o inventie geniala, perfecta pentru cei neindemanatici. Tanarul a conceput un dispozitiv inedit care ii prelungeste durabilitatea telefonului. Cu alte cuvinte, datorita.

Selectionerul Columbiei, nemultumit de arbitrajul de la meciul cu Anglia: Am fost cei care au avut de pierdut. A fost prea evident

Columbia a ratat calificarea in sferturile Campionatului Mondial, dupa ce a fost invinsa de Anglia la loviturile de departajare, scor 4-3 a fost 1-1 dupa 120 de minute). Selectionerul Columbiei, Jose Pekerman, s-a declarat nemultumit de arbitraj, acuzand ca americanul Mark Geiger a fragmentat prea mult jocul: Astazi am fost cei care au avut de pierdut, dar sper ca nu se va mai intampla. A fost evident, prea evident, a spus Pekerman.

Horoscop. Cea mai calculata zodie. Este un exemplu pentru cei din jur

Suntem oameni supusi greselilor de tot felul, chiar daca incercam sa scapam de aceasta pecete de rau augur. Exista insa o femeie care nu se incadreaza in acest scenariu, pentru ca si atunci cand a.

Schimbare MAJORA pentru toti PENSIONARII romani! Ce se iNTAMPLA cu cei care au cotizat cel putin 20 de ani. Pana cand se mai fac PLATILE...

PSD a depus in Parlament un proiect care prevede ca stagiul de cotizare sa fie redus de la 35 la 20 ani pentru mai multe categorii de pensionari. Initiativa a primit un raport favorabil la Comisia de Munca.

Cine sunt cei care au votat alaturi de PSD-ALDE pentru Codul penal

Alaturi de coalitia PSD-ALDE, noua din cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat pentru modificarile aduse Codului Penal, votul lor fiind decisiv, scrie G4Media.

Subventii de 2.250 de lei pentru angajatorii care ncadreaza persoane din grupuri vulnerabile

Guvernul a aprobat, in sedinta de joi, majorarea cuantumului subventiilor acordate angajatorilor care incadreaza in munca persoane care provin din grupuri vulnerabile. Subventiile au fost majorate de la 900 la 2. 250 de lei.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )