Libnet.ro
UNICEF

05:00

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Antena3 Antena3,
Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din. continuă pe Antena3

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax.

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii.

Un numar de 45 de localitati din judetele Ilfov si Giurgiu erau, la ora 17. 00, total sau partial, fara curent electric, numarul localitatilor in aceasta situatie fiind insa dublu cu o ora inainte, din cauza furtunii, potrivit oficialilor Enel, citati de Mediafax. Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in decursul dupa-amiezii au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a .

Enel: 45 de localitati din Ilfov si Giurgiu, fara curent electric, din cauza furtunii

Din cauza furtunii puternice insotita de rafale de vant ce a suflat cu viteza de pana la 70 de kilometri pe ora) si descarcari electrice, in cursul dupa-amiezii de joi, 45 de localitati din judetele.

Cod galben de furtuni si descarcari electrice pentru Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Dambovita

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni si grindina pentru Bucuresti, pana la ora 17. 00, si judetele Ilfov, Giurgiu si Dambovita, pana la ora 16.

Furtuna a facut prapad in judetul Harghita. 12 sate au ramas fara curent electric

Un numar de 12 sate din judetul Harghita au ramas fara curent electric, luni seara, dupa ce o linie de medie tensiune si mai multe posturi de transformare au fost avariate din cauza unei furtuni puternice care.

Vremea s-a racit brusc, iar vijeliile au pus stapanire pe mai multe zone din tara. in Harghita 12 sate au ramas fara curent electric

Mai multe zone din tara au fost lovite de vijelii de scurta durata, dupa ce vremea a inceput sa se raceasca brusc. La Braila, doua masini au fost avariate de un pom cazut peste ele, iar in judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )