Libnet.ro
UNICEF

11:00

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

România Liberă România Liberă,
Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola. continuă pe România Liberă

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania: Sase oameni au murit din cauza bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Un Institut de cercetare din Romania, care a primit 7 milioane de euro de la UE, functioneaza doar in acte! Toate cele 12 laboratoare sunt inchise cu cheia

Centrul de Economie Montana, localizat la Vatra Dornei, a primit 7 milioane de euro de la UE, dar nu indeplineste nicio conditie din cele care ar trebui, desi functioneaza de un an, conform.

Judecatorul Horatius Dumbrava se vrea director la INM. Care sunt piedicile de care se loveste

Judecatorul Horatius Dumbrava si-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii pentru a se putea inscrie la concursul pentru ocuparea postului de director al Institutului National al Magistraturii, unde sunt scoliti viitorii magistrati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )