Libnet.ro
UNICEF

21:00

Epidemie de coronavirus: O mare companie isi inchide TOATE magazinele din China

B1 B1,
Epidemie de coronavirus: O mare companie isi inchide TOATE magazinele din China

Ikea a declarat, joi, ca va inchide temporar toate magazinele sale din China. Aceasta decizie a fost luata in contextul epidemiei de coronavirus. Ikea a facut anuntul despre inchiderea celor 30 de. continuă pe B1

Noul tip de coronavirus: Mongolia, prima tara care isi inchide punctele rutiere de trecere cu China. Alte masuri drastice luate

Mongolia, care imparte cu China o frontiera de 4. 600 de kilometri, si-a inchis punctele rutiere de trecere cu tara vecina in cadrul unor masuri de protectie in fata noului coronavirus fatal.

Rusia isi inchide frontierele cu China in lupta imporiva raspandirii noului coronavirus

Rusia a anuntat joi ca isi inchide cei 4. 250 de kilometri de frontiera cu China, in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus chinez, care a ucis cel putin 170 de oameni, relateaza AFP.

Coronavirus: companii aeriene isi suspenda cursele, cetatenii europeni vor fi evacuati din Wuhan, cazuri confirmate de contaminare

Compania aeriana British Airways si-a suspendat toate zborurile directe inspre si dinspre China continentala, iar rusii de la Ural Airlines, care opereaza zboruri spre Munchen, Paris si Roma, au anuntat ca isi suspenda toate cursele care au ca.

Rusia isi inchide frontiera cu China pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Rusia a anuntat joi ca isi inchide cei 4. 250 de kilometri de frontiera cu China, in lupta impotriva .

Prima tara care isi inchide frontiera rutiera cu China de teama unei contaminari cu noul coronavirus

Mongolia, care imparte o lunga frontiera cu China, a decis sa-si inchida punctele rutiere de trecere cu tara vecina pentru a evita o contaminare cu noul coronavirus.

inca o fabrica isi inchide portile. Sute de angajati raman pe drumuri

Una dintre putinele fabrici de confectii cu traditie din Romania isi va inchide portile, pe fondul dificultatilor financiare generate in parte si de cresterile succesive ale salariilor impuse de Executiv.

CORONAVIRUS CHINA. Franta isi repatriaza cetatenii din Wuhan

Franta va organiza o operatiune de repatriere pe cale aeriana directa a cetatenilor sai aflati in regiunea chineza Wuhan, unde s-a declansat epidemia cu noul coronavirus, a anuntat duminica ministrul francez al sanatatii, Agn269;s Buzyn, relateaza France Presse.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )