Libnet.ro
UNICEF

17:30

Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

B1 B1,
Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, a linistit copiii, declarand ca s-a ocupat personal de vaccinarea lui Mos Craciun, care acum este gata de treaba si va putea. continuă pe B1

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, a anuntat imunologul Anthony Fauci VIDEO

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citata de Agerpres.

Mos Craciun este vaccinat si gata de treaba, ii asigura pe copii Anthony Fauci - VIDEO

Anthony Fauci, directorul Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, i-a asigurat pe copii, intr-o interventie la televiziune, ca Mos Craciun a fost vaccinat si este gata de treaba.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, asigura imunologul Anthony Fauci

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citat de Agerpres.

Mos Craciun va mai exista peste 50 de ani. Partea proasta e ca nu prea va mai avea cui duce cadouri in Romania. Sunt judete in care numarul copiilor va scadea cu 70%

In Teleorman si Mehedinti, numarul de copii care-l vor astepta pe Mos Craciun in urmatorii 50 de ani va scadea cu 70%, respectiv 65,5%, arata o cercetare a Institutului National de Statistica. in Mehedinti, de la circa 33. 000 de copii azi, vor mai fi circa 11. in Teleorman din 43. 000 de copii vor mai fi circa 13. Doar Brasovul si Ilfovul vor inregistra cresteri ale numarului de copii, potrivit datelor INS.

Casuta lui Mos Craciun se deschide pe malul Borcei. Unde sunt asteptati copiii

Cu respectarea regulilor sanitare, copiii din Calarasi pot participa la evenimentele de sarbatori, organizate de catre autoritatile locale. Micutii se pot intalni si in acest an cu Mos Craciun, la casuta din centrul orasului, unde pot canta colinde.

Campania Mos Craciun are sange in instalatie. Si tu la fel! lanseaza un apel pentru combaterea crizei de sange accentuata de pandemie

Potrivit statisticilor oficiale ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, doar 1,7% dintre romani doneaza sange intr-un an normal fata de media europeana situata la circa 4%, iar perioada sarbatorilor este intotdeauna un varf al crizei de sange in toata tara, numarul donatorilor scazand la jumatate. in 2020, nevoia de sange in spitalele din intreaga tara a devenit critica, din cauza temerii oamenilor, chiar si a donatorilor constanti, care considera ca intrarea in centrele de donare reprezinta un risc de contaminare cu SARS-CoV-2. in acest context a fost lansata campania Mos Craciun are sange in instalatie. Si tu la fel!, prin care oamenii sunt indemnati si sprijiniti sa doneze in perioada 21 - 23 decembrie, in conditii de siguranta si prin programarea in diferite intervale orare, astfel incat sa fie evitata aglomeratia si sa poata fi respectate normele de distantare sociala. Campania este sustinuta, printre altii, de catre proiectul social Donorium si Asociatia HEM, prin programul national N-avem sange, derulat pentru Institutul National de Hematologie Transfuzionala, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )