Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eram batjocorit de colegi. Unul dintre cei mai mari regizori din lume, diagnosticat cu dislexie

Antena3 Antena3,
Eram batjocorit de colegi. Unul dintre cei mai mari regizori din lume, diagnosticat cu dislexie

Nu putea sa citeasca bine, era intotdeauna in urma colegilor lui de clasa si suferea de multe ori din cauza ca toti copiii isi bteau joc de el. Este vorba despre Steven Spielberg, unul dintre cei mai. continuă pe Antena3

Romania poate sa devina unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Europa

Romania ar putea sa devina unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Europa. Cel putin asa sustin expertii francezi de la Bordeaux. Solul unic in Europa, soiurile neobisnuite de struguri si preturile.

Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii poarta acelasi tricou simplu in fiecare zi. ...

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenti oameni din lume iar vestimentatia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viata sociala a multora a fost influentata de ideea lui, potrivit Mediafax. In urma cu opt ani, Mark Zuckerberg a avut ideea de a infiinta o retea de socializare pe care a numit-o Facebook. De atunci, milioane de oameni au devenit membri, iar el a ajuns unul dintre cei mai bogati si influenti oameni ai lumii. Intr-un interviu rar, pe care l-a acordat .

Handbalul din Franta, zguduit de un scandal cu meciuri aranjate: Unul dintre cei mai buni handbalisti din lume, plus alte zeci de persoane, dupa gratii

Lumea handbalului din Franta se afla in stare de soc in prezent, din cauza unui scandal privind meciuri aranjate. Astfel, noua jucatori au fost retinuti duminica, alaturi de alte 8 persoane, fiind suspectate.

Talentul si creativitatea acestui roman sunt vanate de cele mai mari companii din lume. Desenele lui devin realitate si circula pe strazi

Printre sutele de masini de lux, concepte noi si lansari in premiera, la Salonul Auto de Paris l-am descoperit pe Cristian Gudima. Unul dintre cei mai buni designeri romani. Creatiie lui stralucesc de fiecare.

Faze Tari: Perfomanta incredibila! A facut sex intr-o zi cu 919 barbati; Are cei mai mari sani din lume si ii tot cresc; Fata nevazuta a Oktoberfest: Copii pierduti, furturi si come alcoolice

Ia-ti casa in Anglia! Te costa doar 4. 200 de lei! Cea mai ieftina casa din Marea Britanie, locuinta de la numarul 12, din Limetrees Close, Port Clarence. De ce nu mucegaiesc hamburgerii de la McDonald's? Uite raspunsul! Spre deosebire de alte alimente, hamburgerii de la McDonald's nu mucegaiesc.

Castelul Bran, una din cele mai cunoscute cladiri din lume, va fi reprodus, pe placul copiilor, sub forma unui puzzle tridimensional (FOTO)

Castelul Bran, cunoscut in toata lumea multumita legendei lui Dracula, a devenit subiectul unui puzzle 3D. Cubic Fun, unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din lume, a decis sa faca din Castelul Bran.

RCSRDS: Avem peste 3 milioane de clienti de televiziune

RCSRDS, unul dintre cei mai mari operatori de telecom de pe piata locala, a ajuns la peste trei milioane de clienti pentru serviciile sale de televiziune, fiind cel mai mare jucator pe acest segment, a declarat Cristina Nicoara, responsabilul de.

INS: Turistii italieni, germani si francezi lasa cei mai multi bani in Romania. Doar 35% dintre straini vin in Romania in scop privat

Doar 35% dintre turistii straini vin in Romania in scop privat. Dintre acestia italienii, germanii si francezii aduc cele mai mari venituri atunci cand ne viziteaza tara. Drept este ca ei sunt si cei mai.

Ce secret are cel mai influent om din lume. Viata lui privata este o surpriza pentru sute de milioane de oameni

Este considerat a fi unul dintre cei mai influenti oameni din lume, iar vestimentatia nu este un lucru important pe agenda lui. Din 2004, viata sociala a multora a fost influentata de ideea lui. in urma cu opt.

Robert Pattinson, cel mai sexy barbat pentru Glamour

A fost inselat, s-a impacat cu fosta iubita si continua sa fie unul dintre cei mai doriti barbati de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )