Libnet.ro
UNICEF

17:16

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

B1 B1,
Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, estimeaza analistii Erste. Principalele riscuri ar fi eventuala d. continuă pe B1

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a.

Economia Romaniei ar putea depasi in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a increderii consumatorilor si o productie agricola sub asteptari, estimeaza analistii Erste.

Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Romania ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008 al produsului intern brut PIB), in contextul revenirii cererii interne. Principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a increderii consumatorilor si o productie agricola sub.

Secretar de stat in MAE: Romania indeplineste pentru prima data toate criteriile de aderare la zona euro

Secretarul de stat in MAE George Ciamba a declarat, marti, ca pentru prima data Romania indeplineste toate criteriile de aderare la zona euro,El spune ca acest lucru se vede si prin cresterea investitiilor .

Piata auto in T1: pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de masini noi autoturisme si vehicule comerciale) au crescut in primul trimestru cu 21,7% la 18. 941 de unitati , fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus.

Banca Ucrainei a crescut puternic dobanda luni noaptea, pentru prima data in ultimel 8 luni

Banca centrala a Ucrainei a crescut rata dobanzii de referinta luni noaptea, pentru prima data in ultimele opt luni, in incercarea de a sustine moneda tarii, grivna, si de a limita inflatia, in contextul agravarii crizei politice.

APIA: Piata auto a incheiat primul trimestru pe plus, pentru prima data in ultimii cinci ani

Vanzarile de autovehicule noi - autoturisme si vehicule comerciale - s-au ridicat la 18. 941 de unitati in primul trimestru, in crestere cu 21,7% fata de intervalul similar al anului trecut, fiind pentru prima data din 2009 cand piata de profil incheie primele trei luni ale anului pe plus.

Cata influenta are Rusia in economia Romaniei. Companiile-cheie, oligarhii si situatia lor la zi

Oamenii de afaceri rusi controleaza companii importante in economia Romaniei, din sectoare-cheie ale productiei, in special in metalurgie si resurse de hidrocarburi. Pe fondul crizei din Ucraina, in care infleunta economica rusa este utilizata ca arma politica, HotNews. ro trece in revista situatia actuala a implicarii oamenilor de afaceri rusi in economia Romaniei.

Primele brute din asigurarile de locuinte ar putea depasi 100 milioane lei

Primele brute subscrise pentru asigurari obligatorii ale locuintelor vor depasi 100 milioane lei in acest an, fata de 60 milioane lei anul trecut, a declarat ieri Adrian Marin, directorul general al Generali Romania, companiei membra in Comitetul de Directie al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )