Libnet.ro
UNICEF

13:15

Economia Romaniei ar putea depasi in acest an nivelul din 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Romaniei ar putea depasi in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a increderii consumatorilor si o productie agricola sub asteptari, estimeaza analistii Erste. continuă pe Ziarul Bursa

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, estimeaza analistii Erste. Principalele riscuri ar fi eventuala d.

Erste: Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008, sustinut de o revenire a cererii interne, in timp ce principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a.

Economia Romaniei ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008

Romania ar putea depasi pentru prima data in acest an nivelul din 2008 al produsului intern brut PIB), in contextul revenirii cererii interne. Principalele riscuri ar fi eventuala deteriorare a increderii consumatorilor si o productie agricola sub.

Cata influenta are Rusia in economia Romaniei. Companiile-cheie, oligarhii si situatia lor la zi

Oamenii de afaceri rusi controleaza companii importante in economia Romaniei, din sectoare-cheie ale productiei, in special in metalurgie si resurse de hidrocarburi. Pe fondul crizei din Ucraina, in care infleunta economica rusa este utilizata ca arma politica, HotNews. ro trece in revista situatia actuala a implicarii oamenilor de afaceri rusi in economia Romaniei.

Primele brute din asigurarile de locuinte ar putea depasi 100 milioane lei

Primele brute subscrise pentru asigurari obligatorii ale locuintelor vor depasi 100 milioane lei in acest an, fata de 60 milioane lei anul trecut, a declarat ieri Adrian Marin, directorul general al Generali Romania, companiei membra in Comitetul de Directie al Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )