Libnet.ro
UNICEF

01:05

Escrocheriile cu criptomonede si cresterile din piata care au marcat anul 2019

Hotnews Hotnews,
 Escrocheriile cu criptomonede si cresterile din piata care au marcat anul 2019

In 2019, prima criptomoneda 8213; bitcoin 8213; a implinit 10 ani de la prima tranzactie. Desi piata monedelor digitale este inca una destul de tanara, a cunoscut deja cresteri si scaderi spectaculoase. Astfel, criptomonedele au atras pe langa atentia investitorilor si pe cea a infractorilor. Iata cateva dintre cele mai performante monede digitale, dar si unele dintre cele mari escrocherii din industria criptomonedelor, din 2019. continuă pe Hotnews

Femei care au marcat anul 2019

Activiste, avocate, politiciene, lideri, numeroase femei au marcat anul 2019 si au scris istorie prin eforturile depuse pentru o cauza.

Cine este tanarul din Constanta care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Un tanar din Constanta si-a pus capat zilelor in seara de duminica din cauza unei iubiri neimpartasite. Baiatul in varsta de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanta. Parintii acestuia sunt sfasiati de durere. Caz terifiant la Constanta. Un tanar s-a aruncat de la etajul opt Eduard s-a .

APMGR: Nerezolvarea problemei generata de taxa clawback, va adanci criza medicamentelor, care vor continua sa fie retrase din piata

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) sustine ca Guvernul intarzie asumarea responsabilitatii pentru criza medicamentelor generice. Rezolvarea acesului milioanelor de pacienti.

Surpriza emotionanta pentru un baiat roman din Italia care lupta cu leucemia

Un baiat roman de 14 ani, stabilit cu familia in Italia, a avut parte de o emotionanta surpriza de sarbatori. Apropiatii i-au pregatit un cadou tanarului, care lupta cu leucemia.

Guvernul aloca 8 milioane de euro pentru Pavilionul 6 din Herculane, care redevine sanatoriu militar

Sanatoriul Medical Militar Regele Ferdinand I Hotel, cladirea Ministerului Apararii din Baile Herculane, considerata una dintre cele mai frumoase din oras, ar trebui sa intre in santier in 2020, dupa ce Guvernul a alocat aproape 8.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )