Libnet.ro
UNICEF

16:45

Este cea mai mare controversa, care schimba RELIGIA din temelii. Nimeni n-a stiut asta despre Iisus

Antena3 Antena3,
Este cea mai mare controversa, care schimba RELIGIA din temelii. Nimeni n-a stiut asta despre Iisus

O specialista in istoria crestinismului de la Universitatea Harvard a descoperit un papirus scris in limba copta, pe care a descifrat cuvinte care ar putea face ca istoria crestinismului sa ia alta turnura. Ea. continuă pe Antena3

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate ieri de Eurostat.

Datele in fata carora milioane de romani raman fara cuvinte. Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Tara noastra a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, arata datele prezentate de Eurostat. Referitor la.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

FOTOGALERIE La Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, cu peste 950 de vehicule

Pe cunoscutul circuit britanic de la Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, fiind adunate la un loc 964 de super-masini ale Calutului Cabrat. Precedentul record fusese stabilit in 2008 cand in Japonia s-au strans 490 de masini.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate luni de Eurostat, scrie Mediafax. Citeste si Comisia Europeana a INGHETAT finantarea Romaniei Costurile nesalariale asociate fortei de munca au urcat totodata in Romania cu 7,1%. Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a costului nominal orar al fortei de .

Fostul sef Mossad: Atacarea Iranului este cea mai proasta idee

Meir Dagan, fostul sef al Mossad-ului, spune ca un atac impotriva Iranului este cea mai proasta idee pe care a auzit-o. Prezent intr-o emisiune TV, a postului CBS, Dagan a declarat ca: Un atac asupra Iranului, .

Este cea mai frumoasa poveste de dragoste. Detaliul din aceste imagini iti poate schimba viata

Iubirea adevarata este cel mai pur sentiment de care sunt capabili semenii nostri. Iar pentru unii, fraza pe care o spun la finalul ceremoniei de casatorie:La bine si la greu sunt traite la cote maxime. Pov.

SUA demareaza cea mai mare operatiune de modernizare a arsenalului nuclear din istorie

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, scrie ziarul Washington Post, citat de.

Cea mai mare greseala a vietii ei. Ce a aflat aceasta fata pe Twitter o va urmari toata viata

O tanara de 19 ani a comis greseala vietii ei, intr-un mesaj postat pe Twitter. Ea si-a exprimat fericirea ca testul HIV pe care il efectuase a iesit. pozitiv. Ceea ce tanara, evident, nu stia este ca rez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )