Libnet.ro
UNICEF

09:45

Este cea mai norocoasa femeie. Cum arata dupa ce a fost SFASIATA de un RECHIN

Antena3 Antena3,
Este cea mai norocoasa femeie. Cum arata dupa ce a fost SFASIATA de un RECHIN

Jessica, o tanara de 22 de ani din Florida, se poate numi cea mai norocoasa femeie, dupa ce a supravietuit miraculos unei intalniri cu un rechin. Tanara a intrat in apa pentru a inota, intr-o dupa amiaza. continuă pe Antena3

FHM: Rachel Stevens, cea mai sexy femeie din toate timpurile

Vesti bune pentru Rachel Stevens. Fosta membra a trupei S Club 7 a fost numita Cea mai sexy femeie din toate timpurile, de catre revista FHM.

Cea mai bogata zi in spectacole la Festivalul Antagon din Timisoara

Ziua de miercuri este cea mai bogata in spectacole la Festivalul Antagon. Trei trupe de teatru, din Cluj-Napoca Reactor de creatie si experiment), Oradea Stage) si Bucuresti Teatru de Arta) joaca patru spectacole in trei locatii diferite.

LG WebOS SmartTV 55LB63 Probabil cea mai buna implementare SmartTV de pana acum [REVIEW]

LG WebOS este cea mai noua implementare a conceptului de SmartTV si probabil una dintre cele mai bune, asa cum spune si titlul acestui articol. Multa vreme am fost impotriva SmartTV-ului, nu a conceptului in sine, ci mai degraba a implementarilor acestuia. Mi se pare foarte buna ideea ca televizorul din sufragerie sa detina toate componentele, atat cele de entertainment, cat si cele de social media si de navigare pe internet. Prima functie Smart pe care am intalnit-o pe un [].

Cea mai importanta contributie la cresterea economica din primele 3 luni a avut-o industria, cu o pondere de 29,7% la formarea PIB

Produsul Intern Brut - date ajustate sezonier - estimat pentru trimestrul I 2014 a fost de 162,66 miliarde lei preturi curente, in crestere - in termeni reali - cu 0,1% fata de trimestrul IV 2013 si cu 3,8% fata de trimestrul I 2013, a transmis miercuri Statistica. La cresterea PIB au contribuit toate ramurile economiei, cu exceptia constructiilor, activitatilor de intermediere financiara si asigurari, dar si a activitatilor profesionale, stiintifice si tehnice care, impreuna, au avut o contributie negativa -0,4%), mai arata statisticienii. Cea mai importanta contributie a avut-o industria +2,3%), cu o pondere de 29,7% la formarea PIB si al carei volum de activitate s-a majorat cu 7,9%).

Urzeala tronurilor: Vipera Rosie si Muntele au oferit cea mai socanta scena a serialului. Soarta lui Tyrion este incerta

Episodul opt din serialul Urzeala tronurilor a prezentat mult asteptata confruntare dintre Vipera Rosie, Oberyn Martell interpretat de actorul Pedro Pascal) si Muntele, Gregor Clegane interpretat de Haftor Julius Bjornsson), iar scena a fost una dintre cele mai socante de pana acum, dupa cum au marturisit chiar si protagonistii sai.

SLIDE FOTO Americanii au scris un articol superb despre Halep: Anti-diva. E cea mai gratioasa jucatoare din lume?

In ajunul meciului de astazi, in care noi anticipam o alta lectie de tenis a Simonei Halep, presa serioasa de peste Ocean incepe sa o priveasca in sfarsit ca pe o mare jucatoare. Iar cand americanii vor sa scrie frumos despre sport, o fac printre cel mai frumos din lume.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Emil Boc: Fuziunea prin absorbtie intre PDL si PNL nu e cea mai buna solutie. De preferat e una prin comasare

Emil Boc este de parere ca o fuziune prin absorbtie intre PDL si PNL nu ar fi cea mai buna solutie. Acesta spune ca este de preferat fuziunea prin comasare, care ar da posibilitatea si altor formatiuni sa.

Cea mai frumoasa, rara si scumpa masina din lume, filmata pe strada (video)

Cea mai exclusivista masina din lume este produsa in Beirut, capitala Libanului. Se numeste Lykan sau pe numele complet W Motors Lykan Hypersport. Costa 2,5 milioane de euro si face modelul Avendatod produs de Lamborghini sa para o joaca de copii. Iata imaginile filmate la Monte Carlo, pe strazi.

5 trucuri sa faci cea mai buna inghetata in casa

Inghetata este delicioasa si numai buna pe timp de vara. Nu esti foarte tentata sa o faci in casa pentru ca te gandesti ca n-o sa-ti iasa. Insa trucurile te mai jos te pot ajuta. Iata 5 sfaturi sa faci cea mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )