Libnet.ro
UNICEF

17:30

Este cel mai SANATOS aliment din ultimii 100 de ani. Distruge CANCERUL si sporeste longevitatea

Antena3 Antena3,
Este cel mai SANATOS aliment din ultimii 100 de ani. Distruge CANCERUL si sporeste longevitatea

Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud si consumata de azteci si mayasi timp de secole intregi. Desi sunt destul de putin folosite in bucataria romaneasca si europea. continuă pe Antena3

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Cel mai subtire telefon din lume a ajuns in Romania cu numele de Allview X2 Soul mini

Gionee Elife S5. 1 este cel mai subtire telefon din lume. Chiar a intrat si in Cartea Recordurilor pentru constructia lui super-subtire si acum poate fi gasit si in Romania sub denumirea de Allview X2 Soulmini. Brasovenii de la Allview au adus in tara, sub brand propriu, si modelul Gionee Elife S5. 5, care are o grosime de 5,5mm. Acum romanii se pot bucura si de Allview X2 Soul mini, sau Gionee Elife S5. 1, care are o grosime incredibila de 5,15mm. Telefonul [].

Cel mai puternic laser din Europa a fost inaugurat la Magurele. Costoiu: Este unic in Europa prin gama echipamentelor si nivelul tehnologic de ultima ora

Cel mai puternic laser din Europa si al doilea laser din lume, de un petawat, a fost inaugurat marti la Institutului National de Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei de la Magurele, informeaza Agerpres. Avem.

Actiunile Gazprom au inregistrat cel mai redus nivel din martie 2009

Actiunile Gazprom au coborat la bursa din New York la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze, transmite Bloomberg.

Actiunile Gazprom au coborat la cel mai redus nivel din martie 2009, la bursa din New York

Actiunile Gazprom au coborat, joi, la bursa din New York, la cel mai redus nivel dupa martie 2009, dupa ce grupul rus nu a reusit sa rezolve disputa cu Ucraina referitoare la datoriile acesteia pentru gaze,.

Messi, Ronaldo si Giovani Dos Santos au fost nominalizati la cel mai frumos gol din Spania

Mexicanul Giovani Dos Santos Villarreal), portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) si argentinianul Lionel Messi FC Barcelona) au fost nominalizati pentru premiul celui mai frumos gol din Primera Division in.

Baby Boom Show se anunta a fi cea mai mare editie din ultimii ani! Nu rata discount-urile exclusive si super distractia de la Baby Boom Show!

Peste 100 de firme si-au anuntat deja participarea la editia Baby Boom Show din aceasta toamna, ce va avea loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Expozantii traditionali ai Baby Boom Show, targ dedicat.

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Cel mai puternic laser din Europa, lansat oficial pe platforma de la Magurele

Centrul Integrat de Tehnologii Avansate cu Laseri CETAL) a fost inaugurat marti, in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Apararii, Mircea Dusa. Acesta este primul laser de mare putere din Romania, cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )