Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

România Liberă România Liberă,
Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament. continuă pe România Liberă

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Fissette, antrenorul Simonei Halep: Este ceva special sa invingi cea mai buna jucatoare din istorie

Wim Fissette, antrenorul Simonei Halep si-a felicitat eleva nu doar dupa meci ci si prin intermediul contului sau de Twitter. Belgianul a scris ca este ceva special pentru Halep faptul ca a invins cea mai mare jucatoare de tenis din toate timpurile.

Baby Boom Show se anunta a fi cea mai mare editie din ultimii ani! Nu rata discount-urile exclusive si super distractia de la Baby Boom Show!

Peste 100 de firme si-au anuntat deja participarea la editia Baby Boom Show din aceasta toamna, ce va avea loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Expozantii traditionali ai Baby Boom Show, targ dedicat.

Cinci morti in inundatii. Sunt cele mai abundente precipitatii din ultimii 40 de ani, din Tenerife

Romania se va confrunta cu un val de frig, in vreme ce vestul Europei se lupta cu inundatiile. Cinci persoane au murit din cauza puhoaielor care au facut ravagii in Tenerife. Zona a fost distrusa in urma unor.

Amal Clooney, numita cea mai influenta femeie din Londra

Amal Clooney, sotia actorului american Goerge Clooney, a fost desemnata cea mai influneta femeie din Londra, potrivit unui top intocmit anual de editorii de la Evening Standards. Pe lista generala a celor mai influenti oameni din Londra, avocata, specializata pe drepturile omului, ocupa cea de-a patra pozitie, conform contactmusic. com.

Bursele europene, in cel mai mare avans din ultimii trei ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au revenit pe crestere vineri, dupa un declin puternic in ziua anterioara, in conditiile in care situatia economica slaba a zonei euro pune presiune pe responsabilii regiuni in vederea adoptarii de noi masuri de stimulare.

Simona i-a administrat Serenei cea mai crunta infrangere din istorie. Doar de opt ori a pierdut americanca set la zero

Simona Halep a reusit meciul anului in tenisul feminin si i-a administrat Serenei Williams, liderul WTA, cea mai urata infrangere din cariera ei.

Evadare in cea mai insorita tara din Europa, cu care vei intra pentru totdeauna intr-o relatie de calatorie

Dependenti de calatorii? Mihai Neicu, proprietarul companiei de paza si securitate Nei Holding, va recomanda o vacanta in cea mai insorita destinatie din lume.

Cat au castigat si pierdut fondurile mutuale romanesti in cea mai agitata saptamana din 2014

Certinvest Short Fund, unul dintre putinele fonduri de investii romanesti care mizeaza pe scaderea bursei, a adus cele mai mari castiguri investitorilor saptamana trecuta, cand majoritatea burselor s-au prabusit. La polul opus se afla alte trei fonduri.

Williams, demolata de Halep: 6-0, 6-2, cea mai mare infrangere din cariera liderului WTA

Serena Williams a suferit una dintre cele mai dure infrangeri ale carierei in partida pe care a disputat-o cu Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca s-a impus, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2. Simona H .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )