Libnet.ro
UNICEF

05:30

Este Republica Moldova un stat?

Adevărul Adevărul,
Este Republica Moldova un stat?

Ceea ce s-a intamplat, in Republica Moldova, la mijlocul acestei saptamani ridica o intrebare spinoasa, mai ales pentru cei care, la Chisinau sau Balti, sunt toata ziua, buna ziua, cu gura plina de statalitatea teritoriului dintre Prut si Nistru. Este Republica Moldova un stat?. continuă pe Adevărul

Este Republica Moldova un stat? A ramas o gubernie marginala a unui imperiu disparut, caruia nu i-a pasat de viata oamenilor nici cand exista

Ceea ce s-a intamplat, in Republica Moldova, la mijlocul acestei saptamani ridica o intrebare spinoasa, mai ales pentru cei care, la Chisinau sau Balti, sunt toata ziua, buna ziua, cu gura plina de statalitatea teritoriului dintre Prut si Nistru. Este Republica Moldova un stat?.

Stare de urgenta in Republica Moldova din cauza ninsorilor. Un barbat, gasit mort din cauza viscolului (VIDEO)

Ninsorile au paralizat si Republica Moldova. Mai mult, un barbat a fost gasit mort, insa conditiile in care acesta si-a pierdut viata sunt inca neclare, potrivit libertatea. ro. Ninsorile.

FOTO Republica Moldova, acoperita cu zapada in toiul primaverii

Cu toate ca meteorologii au prognozat pentru aceste zile ploi puternice si lapovita, anuntand si Cod Galben de ingheturi in perioada 18-24 aprilie, nu multi au crezut ca zapada poate cadea in toiul primaverii peste Republica Moldova ca in plina iarna.

Republica Moldova, sub NAMETI! Autoritatile indeamna oamenii sa NU paraseasca locuintele (FOTO, VIDEO)

Republica Moldova se afla sub nameti in mijlocul primaverii. Mii de copaci au fost doborati, iar zeci de localitati au ramas fara curent electric. Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor.

Republica Moldova, sub NAMETI! Primarul Chisinaului: Populatiei i s-a cerut sa ramana acasa si sa se implice la ei in cartier. Autoritatile indeamna oamenii sa NU paraseasca locuintele (FOTO, VIDEO)

Republica Moldova se afla sub nameti in mijlocul primaverii. Mii de copaci au fost doborati, iar zeci de localitati au ramas fara curent electric. Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor.

Fostul deputat Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova

Un tribunal din Republica Moldova l-a condamnat, joi, pe omul de afaceri si fostul deputat Veaceslav Platon la 18 ani de inchisoare cu executare in dosarul fraudei de un miliard de dolari.

USR propune modificarea Legii cetateniei romane, pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova

Partidul Uniunea Salvati Romania propune modificarea si completarea Legii cetateniei romane pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova care au dobandit cetatenia romana odata cu parintii lor, dar au probleme cu reinnoirea documentelor de identitate romanesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile ce decurg din Acordul de liber schimb incheiat cu blocul comunitar.

Risc sporit de inundatii in urma ninsorilor din Republica Moldova

Ministerul Mediului de la Chisinau a anuntat in dupa-amiaza zilei de vineri, 21 aprilie, ca in anumite zone ale tarii exista risc sporit de inundatii. in ultimele 24 de ore, in zona centrala si de sud a Republicii Moldova au cazut cantitati-record de precipitatii ninsoare si ploaie), doar intr-o zi inregistrandu-se norma pentru o luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )