Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de urgenta in Republica Moldova din cauza ninsorilor. Un barbat, gasit mort din cauza viscolului (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Stare de urgenta in Republica Moldova din cauza ninsorilor. Un barbat, gasit mort din cauza viscolului (VIDEO)

Ninsorile au paralizat si Republica Moldova. Mai mult, un barbat a fost gasit mort, insa conditiile in care acesta si-a pierdut viata sunt inca neclare, potrivit libertatea. ro. Ninsorile. continuă pe Antena3

Galati: 24 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza ninsorilor

In judetul Galati au ramas fara energie electrica 24 de localitati, din cauza ninsorilor si a vantului puternic, echipe ale Electrica intervenind pentru remedierea defectiunilor, informeaza.

Aveti grija unde plecati cu masina! Drum judetean inchis din cauza ninsorilor

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din judet, dupa mai bine de 15 ore de ninsoare neintrerupta.

Barladul, PARALIZAT din cauza viscolului! Curentul electric a revenit dupa aproape 24 de ore (VIDEO)

Barladul a fost paralizat timp de aproape 24 de ore. Din cauza ninsorilor si a viscolului, orasul nu a avut curent electric, apa potabila la robinete si nici internet sau telefonie! Problema s-a remediat.

VIDEO LIVE. Situatie dramatica in Chisinau. Orasul este blocat din cauza zapezii abundente. Primarul Dorin Chirtoaca: Apel repetat catre toti sa ramana acasa

Schimbarea radicala de vreme a blocat orasul Chisinau din Republica Moldova. in capitala statului moldovean ninge abundent de mai bine de 24 de ore, potrivit Unimedia. md si Publika. md, iar zapada a atins inaltimea de pana la un metru in unele zone.

FOTO Republica Moldova, acoperita cu zapada in toiul primaverii

Cu toate ca meteorologii au prognozat pentru aceste zile ploi puternice si lapovita, anuntand si Cod Galben de ingheturi in perioada 18-24 aprilie, nu multi au crezut ca zapada poate cadea in toiul primaverii peste Republica Moldova ca in plina iarna.

Republica Moldova, sub NAMETI! Autoritatile indeamna oamenii sa NU paraseasca locuintele (FOTO, VIDEO)

Republica Moldova se afla sub nameti in mijlocul primaverii. Mii de copaci au fost doborati, iar zeci de localitati au ramas fara curent electric. Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor.

Republica Moldova, sub NAMETI! Primarul Chisinaului: Populatiei i s-a cerut sa ramana acasa si sa se implice la ei in cartier. Autoritatile indeamna oamenii sa NU paraseasca locuintele (FOTO, VIDEO)

Republica Moldova se afla sub nameti in mijlocul primaverii. Mii de copaci au fost doborati, iar zeci de localitati au ramas fara curent electric. Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor.

Fostul deputat Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare in dosarul fraudei bancare de un miliard de dolari din Republica Moldova

Un tribunal din Republica Moldova l-a condamnat, joi, pe omul de afaceri si fostul deputat Veaceslav Platon la 18 ani de inchisoare cu executare in dosarul fraudei de un miliard de dolari.

USR propune modificarea Legii cetateniei romane, pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova

Partidul Uniunea Salvati Romania propune modificarea si completarea Legii cetateniei romane pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova care au dobandit cetatenia romana odata cu parintii lor, dar au probleme cu reinnoirea documentelor de identitate romanesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile

Comisia Europeana avertizeaza Republica Moldova ca trebuie sa-si respecte obligatiile ce decurg din Acordul de liber schimb incheiat cu blocul comunitar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )