Libnet.ro
UNICEF

17:30

Eugen Teodorovici: Pna la finalul 2018 va fi anuntata o surpriza placuta legata de Pilonul II

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici: Pna la finalul 2018 va fi anuntata o surpriza placuta legata de Pilonul II

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, a anuntat miercuri seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul acestui an va fi anuntata o surpriza placuta in ceea ce priveste Pilonul II de pensii. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici spune ca din conflictul dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea pierde tara si ca cei doi au obligatia sa-si rezolve problemele in partid

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca divergentele dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea ar fi trebuite transat in interiorul partidului si ca cei doi au obligatia sa rezolve acest conflict in partid, el afirmand ca, in opinia sa, tara pierde din cauza acestui conflict.

Benzina si motorina s-ar putea ieftini. Anuntul facut de Eugen Teodorovici

Ministerul Finantelor va realiza o analiza si, pana la finele acestui an, va face o propunere la nivelul Guvernului referitoare la supraacciza pe carburanti, a declarat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen.

Ministrul Finantelor va face o propunere asupra supraaccizei carburantilor

Ministerul Finantelor va realiza o analiza si, pana la finele acestui an, va face o propunere la nivelul Guvernului referitoare la supraacciza pe carburanti, a declarat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la un post de televiziune, lasand sa se inteleaga faptul ca ar fi in favoarea eliminarii taxei.

Trebuie sa construim alt model de fundamentare al politicilor europene

Ministrul Finant and 806;elor, Eugen Teodorovici, considera ca Uniunea Europeana UE) are nevoie de un alt model de fundamentare al politicilor europene, in conditiile in care funct and 806;ia de stabilizare macroeconomica and 774; la nivelul uniunii trebuie sa and 774; aiba and 774; i and 770;n vedere in special interesele statelor afectate de deficit al ocupa and 774;rii pe piat and 806;a muncii, a anuntat, astazi, Ministerul Finantelor. Teorodovici a participat, in 8 septembrie, la Viena, la o doua sesiune a reuniunii informale a Consiliului pentru Afaceri Economice s and 806;i Financiare al UE ECOFIN).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )