Libnet.ro
UNICEF

07:45

Eugen Tomac, dupa scrutinul din 27 septembrie: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali

B1 B1,
Eugen Tomac, dupa scrutinul din 27 septembrie: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali

Eugen Tomac a anuntat pe contul personal de Facebook ca PMP este cel de-al treilea partid ca numar de alesi locali. Acesta sustine ca, dupa PSD si PNL, are cei mai multi primari si consilieri din Romania. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: PMP - al treilea partid ca numar de alesi locali; tinta pentru parlamentare este 10+

Partidul Miscarea Populara este a treia forta politica dupa numarul de alesi locali, a anuntat, astazi, presedintele PMP, Eugen Tomac.

Eugen Tomac: PMP - al treilea partid ca numar de alesi locali. Tinta pentru parlamentare este 10%+

Partidul Miscarea Populara este a treia forta politica dupa numarul de alesi locali, a anuntat, duminica, presedintele PMP, Eugen Tomac. El a mai mentionat ca formatiunea isi propune ca tinta pentru alegerile parlamentare un scor de peste 10 procente.

Eugen Tomac: PMP va merge pe cont propriu la parlamentare. Convingerea noastra e ca vom avea alegeri in acest an, democratia nu poate fi pusa intre paranteze

Eugen Tomac a anuntat ca PMP va participa pe cont propriu la alegerile parlamentare. Convingerea noastra este ca vom avea alegeri in acest an, a subliniat liderul formatiunii, explicand ca democratia.

Eugen Tomac taie in carne vie: 12 sefi de organizatii judetene isi pierd functia

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca in organizatiile din tara unde s-au inregistrat rezultat.

Andrea Pirui de la Puterea Dragostei s-a imbogatit dupa emisiune. Din ce face foarte multi bani acum: ce surpriza

Andreea Pirui, fosta concurenta la Puterea Dragostei, a avut noroc atat in competitia de la Kanal D, cat si in afara ei. Imediat dupa ce al doilea sezon al emisiunii matrimoniale a ajuns la final, blondina parca a descoperit closca cu puii de aur. Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, promoter pe Instagram. Blondina face .

Tomac: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali. Obiectivul la parlamentare e un scor peste 10%

Eugen Tomac a anuntat ca PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali si are, dupa PSD si PNL, cei mai multi primari si consilieri in toata Romania, in urma alegerilor locale din 27 septembrie. El a adaugat ca tinta PMP pentru alegerile parlamentare este un scor de peste 10%.

Din 10 septembrie se accepta prezentarea politei RCA in format electronic

O noua modificare legislativa vine in ajutorul utilizatorilor de asigurari auto de pe 10 septembrie. Deoarece sunt tot mai multe firme care elibereaza polite RCA in format electronic si exista totodata posibilitatea de a comanda RCA online, foarte multi soferi omiteau sa printeze aceste documente pe care le primeau pe e-mail si le erau utile pana cand primeau politele in format tiparit de la asigurator, ajungand astfel sa plateasca amenzi pentru simplul fapt ca nu aveau documentul printat, chiar daca polita era platita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )