Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Tomac propune sa fie deschise in Republica Moldova 50 de sectii de votare pentru europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac propune sa fie deschise in Republica Moldova 50 de sectii de votare pentru europarlamentare

Parlamentarul roman, Eugen Tomac, a venit cu o initiativa catre Guvernul Romaniei sa fie infiintate pe teritoriul Republicii Moldova 50 de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai. continuă pe Adevărul

Eugen Tomac propune sa fie deschise si in Republica Moldova 50 de sectii de votare pentru europarlamentare

Parlamentarul roman, Eugen Tomac, a venit cu o initiativa catre Guvernul Romaniei sa fie infiintate pe teritoriul Republicii Moldova 50 de sectii de votare pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe 25 mai.

Republica Moldova pierde teren pe piata neagra a tigarilor din Romania

Piata neagra a tigaretelor din Romania a inregistrat in luna ianuarie cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, de 15,7%, conform datelor companiei de cercetare Novel. Cresteri mari cresteri s-au atestat la traficul din Serbia si prin shop-urile Duty Free aflate in tarile vecine, in timp ce produsele cu timbru de Republica Moldova si Ucraina au scazut.

Victor Ponta va face o vizita oficiala in Republica Moldova si in Georgia

Primul-ministru al Romaniei Victor Ponta va efectua, in perioada 14-15 martie 2014, o vizita oficiala in Georgia si in Republica Moldova, sustine un comunicat publicat pe pagina oficiala a Guvernului Romaniei.

Oficial georgian: Daca Rusia nu e oprita, urmatoarele tinte sunt Republica Moldova si Georgia.

Daca interventia rusa in Crimeea nu va fi imediat oprita, urmatoarele tinte ale Moscovei vor fi estul Ucrainei, Republica Moldova si Georgia. Declaratia a fost facuta de prim-viceministru de stat pentru integrare europeana si euro-atlantica din Georgia, David Dondua, pentru agentia de presa turca Anadolu Agency citata de voceabasarabiei. net. Potrivit lui Dondua, tensiunile din Crimeea ar putea avea un impact direct asupra stabilitatii in regiunea Marii Negre si chiar in regiuni .

Domnule Traian Basescu, introduceti trupele Romane in Republica Moldova

Unul din cei mai cunoscuti blogari din Republica Moldova, Constantin Codreanu, a lansat o scrisoare deschisa catre presedintele Romaniei. Aceasta incepe chiar asa:.

Tomac: PMP solicita suplimentarea numarului de sectii de votare in Republica Moldova pentru euroalegeri

Partidul Miscarea Populara a cerut suplimentarea numarului sectiilor de votare pana la 50 inRepublica Moldova pentru alegerile europarlamentare, relateazaMediafax. Am solicitat astazi Guvernului.

Coalitia Pro-Europeana despre situatia din Crimeea: Ceea ce se intampla in Ucraina ne vizeaza direct. in Republica Moldova se folosesc alte arme

In cadrul unei conferinte comune, liderii coalitiei Pro-Europene au declarat ca situatia din Ucraina ne afecteaza in mod direct. Totodata, ei au vorbit si despre posibilitatea Republicii Moldova de a deveni membra NATO.

Ambasadorul Moldovei in SUA, pentru Deutsche Welle: Republica Moldova se afla in pericol!

Ambasadorul R. Moldova la Washington, Igor Munteanu, a fost primul oficial de la Chisinau care a vorbit public foarte transant despre interventia militara a Rusiei in Crimeea, atentionand asupra faptului ca in Crimeea, militarismul a doborat dreptul international, prin instalarea unui regim marioneta de ocupatie controlat de Rusia. Intr-un interviu acordat Deutsche Welle, ambasadorul Igor Munteanu apreciaza ca, atat timp cat pe teritoriul Moldovei mai ramane chiar si un singur soldat strain fara autorizarea expresa a organelor constitutionale, atunci se poate spune ca tara se afla in pericol.

Un model din Republica Moldova a ajuns in arestul CNA pentru tentativa de corupere a deputatilor

Una dintre cele doua persoane invinuite in dosarul tentativei de mituire a unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova este Irina Baglai, care potrivit Publika TV este model si a aparut pe mai multe afise publicitare.

Iurie Leanca spune ca presedintele Obama va face o vizita in Republica Moldova pana la incheierea mandatului sau

Presedintele american Barack Obama va efectua o vizita inRepublica Moldova pana la incheierea celui de-al doilea mandat al sau, a anuntat, joi, premierul moldav. Am initiat un nou cadru de dialog.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )