Libnet.ro
UNICEF

09:45

Coalitia Pro-Europeana despre situatia din Crimeea: Ceea ce se intampla in Ucraina ne vizeaza direct. in Republica Moldova se folosesc alte arme

Adevărul Adevărul,
Coalitia Pro-Europeana despre situatia din Crimeea: Ceea ce se intampla in Ucraina ne vizeaza direct. in Republica Moldova se folosesc alte arme

In cadrul unei conferinte comune, liderii coalitiei Pro-Europene au declarat ca situatia din Ucraina ne afecteaza in mod direct. Totodata, ei au vorbit si despre posibilitatea Republicii Moldova de a deveni membra NATO. continuă pe Adevărul

Rusia: Actiunea penala impotriva vice-amiralului Vitko destabilizeaza situatia din Crimeea.

Oficialii Ministerului Apararii a Federatiei Ruse considera ca Republica Autonoma Crimeea este cea mai calma si stabila regiune a Ucrainei. Militarii rusi sunt ingrijorati ca dosarul penal intentat comandantului Flotei Rusiei de la Marea Neagra, vice-amiralul Aleksandr Vitko, ar putea destabiliza situatia din Crimeea. Ministerul rus al Apararii a calificat dosarul penal impotriva comandantului Vitko drept o noua provocare, ce poate destabiliza starea de lucruri din .

Ministrul rus de Externe si omologul american au avut o noua discutie despre situatia din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si secretarul de Stat american, John Kerry, au purtat o conversatie la telefon, sambata, pe tema situatiei din Ucraina si Crimeea, a anuntat Ministerul rus de Externe,.

Merkel: Situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, marti, ca situatia din Crimeea pare a fi o anexare a regiunii ucrainene de catre Rusia, relateaza AFP. Se poate vorbi deja de o anexare, a declarat Merkel cu ocazia.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

FOTO Situatia militara din Crimeea explicata cu ajutorul fotografiilor din satelit

Conflictul dintre Rusia si Ucraina se afla momentan intr-o faza inghetata, dar nu se stie cat de mult va mai dura aceasta situatie. Cateva harti realizate prin satleit arata situatia din teren.

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Cameron: Criza din Crimeea, un test pentru Europa.

Premierul britanic David Cameron a apreciat, intr-un interviu pentru editia de marti a cotidianului german Bild, ca situatia tensionata din Crimeea este un test pentru Europa, relateaza AFP, conform Mediafax. Criza din Crimeea este, cu siguranta, un test pentru Europa. Da, suntem alaturi de poporul ucrainean si dreptul lor de a-si decide viitorul. Si nu, nu vom accepta ca Rusia sa incalce suveranitatea Ucrainei . Suntem uniti, impreuna, pentru drepturile Ucrainei! Vom impune sanctiuni .

Laszlo Tokes, declaratie iresponsabila in PE: Secuii au devenit minoritari pe propriul teritoriu, ca si rusii din Crimeea

Laszlo Tokes face o noua declaratie iresponsabila. Europarlamentarul a comparat situatia secuilor din Romania cu cea a rusilor din Crimeea si a solicitat, in Parlamentului European, sustinerea institutiilor.

Mark Gitenstein: Situatia din Ucraina e foarte periculoasa si ar putea avea impact asupra Romaniei

Situatia din Ucraina e foarte periculoasa si ar putea avea impact asupra Romaniei, a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, fostul ambasador al SUA in Romania, Mark Gitenstein.

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )