Libnet.ro
UNICEF

08:15

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Antena3 Antena3,
Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in. continuă pe Antena3

Au pus lacat pe usa si au plecat. Prima banca din Romania care face acest lucru

Caixabank a renuntat la operatiunile din Romania, conform Mediafax. Grupul spaniol a deschis prima filiala la noi in 2007 si avea ambitii mari, insa pur si simplu au renuntat si au inchis toate sucursalele.

O adolescenta din Canada o elimina pe Ana Ivanovic si are semifinala cu Na Li

Eugenie Bouchard, o fata de 19 ani din Canada din afara top 100 WTA, a facut meciul vietii ei marti dimineata la Australian Opan si a eliminat-o pe Ana Ivanovic. Tanara jucatoare o va intalni in semifinale pe favorita numarul 4, chinezoiaca Na Li.

Australian Open: Inca o surpriza - Eugenie Bouchard, in semifinale dupa ce a invins-o pe Ana Ivanovic

Eugenie Bouchard favorita 30) a oferit surpriza zilei la Australian Open, sportiva din Canada trecand de Ana Ivanovic, scor 5-7, 7-5, 6-2. In urma acestei victorii, Bouchard s-a calificat in semifinalele competitiei.

Deutsche Bank iese din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca germana, se va retrage din panelul care stabileste pretul de referinta al aurului si argintului, pe fondul anchetei derulate de autoritatile de reglementare din tara in baza suspiciunilor de manipulare a cotatiilor metalelor pretioase de catre banci.

Eugenie Bouchard, noua stea a tenisului, a ajutat-o pe Simona Halep

Succesul neasteptat al Eugeniei Bouchard ii garanteaza Simonei Halep un loc intre primele 10 jucatoare ale lumii. Canadianca de 19 ani s-a calificat in semifinale la Australian Open.

Propunere CNA impotriva accidentelor de limbaj si comportament din emisiunile de divertisment sau dezbateri in direct: Posturile TV ar urma sa introduca o intarziere intre semnalul din studio si cel care ajunge la telespectatori

Posturile de televiziune si radio ar urma sa fie obligate sa ia masuri precum introducerea unei intarzieri intre semnalul de studio si cel transmis catre telespectatori, in cazul transmisiunilor in direct, altele decat cele informative. Intarzierea are drept scop sa le permita posturilor sa previna difuzarea unor scene sau exprimari ce contravin regulilor referitoare la protectia minorilor si a demnitatii umane, precum insultele intre invitati, acuzatii nesustinute de dovezi sau caftelile din studio. Astfel, posturile nu ar mai putea veni la CNA sa spuna ca au difuzat derapaje de limbaj sau de alta natura din cauza unor accidente ce tin de transmisia in direct. CNA a discutat, marti, un proiect de decizie in acest sens, dar a amanat votul pentru sedinta de joi.

Cine este prima femeie din consiliul director al Bancii Centrale Europene

Germana Sabine Lautenschlager va deveni pe 27 ianuarie unul dintre cei sase membri ai consiliului director al Bancii Centrale Europene BCE) si prima femeie care va ocupa un astfel de post, dupa ce a obtinut marti acordul Consiliului Uniunii Europene,.

Fresh! Lee Ye Jun lanseaza prima piesa din cariera Promise feat. Shin Young Jae!

Lee Ye Jun este o tanara cantareata din Coreea de Sud, nimeni alta decat castigatoarea ultimului sezon al show-ului The.

Medicii si echipajul din avionul care a aterizat fortat nu au fost gasiti, desi a fost localizata zona unde s-ar afla aeronava

Echipele de interventie trimise unde a aterizat fortat avionul cu medici care zbura de la Bucuresti la Oradea nu pot gasi locul unde s-ar afla epava, care a fost localizata aproximativ intr-o zona muntoasa.

Comisia de ancheta Calarasi l-a invitat la audieri pe fostul primar din Nana, care a murit in 2008

Comisia parlamentara de ancheta Calarasi l-a invitat, marti, la audieri pe fostul primar al comunei Nana Dumitru Budesteanu, care a murit in anul 2008, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )