Libnet.ro
UNICEF

21:30

EURO 2016: Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania

Antena3 Antena3,
EURO 2016: Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania

Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul de fotbal Romania - Albania, care va avea loc duminica, la Lyon, in Grupa A a EURO 2016, a stabilit UEFA. continuă pe Antena3

Un ceh va arbitra meciul Romania-Albania

UEFA a delegat o brigada mixta din Cehia si Slovacia la meciul dintre Romania si Albania programat duminica seara de la 22:00 in ultima etapa a grupei A la EURO 2016.

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Albania

Meciul decisiv pentru calificarea nationalei Romaniei in optimile de finala ale Campionatului European va fi arbitrat de Pavel Kralovec, din Cehia. Acesta va fi ajutat la tusa de Roman Slysko si Tomas Mo.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

Spania - Turcia 3-0, in Grupa D la EURO 2016

Spania a invins Turcia cu scorul 3-0 in meciul disputat pe Stade de Nice din Nisa, in Grupa D la EURO 2016, informeaza DigiSport. Cu 10 minute inainte de pauza, Morata a deschis scorul cu o.

Germania - Polonia 0-0, in Grupa C de la EURO 2016

Germania si Polonia au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi seara, pe Stade de France din Saint-Denis, in Grupa C de la EURO 2016, informeaza DigiSport. Polonia a avut o ocazie.

Incidente la Euro 2016: Telefonul mobil al unui reporter a fost furat chiar in timpul unei transmisiuni live, pe Facebook, din mijlocul suporterilor (VIDEO)

Unui reporter al RT France i-a fost furat telefonul mobil chiar in momentul in care facea o transmisiune in direct pe Facebook, in care prezenta primele reactii de dupa meciul de la Euro 2016,.

EURO 2016: Ciprian Marica, ingrijorat pentru Nationala: Albanezii sunt un obstacol serios

Internationalul roman Ciprian Marica, care nu face parte din lotul selectionatei de fotbal Romaniei de la EURO 2016, a postat pe Facebook un scurt comentariu legat de meciul cu Elvetia 1-1), disputat de tricolori miercuri la Paris, estimand ca Albania, urmatoarea adversara a tricolorilor, va fi un obstacol serios in tentativa de calificare in optimile de finala ale competitiei care are loc in Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )