Libnet.ro
UNICEF

21:15

UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Albania

B1 B1,
UEFA a anuntat brigada de arbitri pentru meciul Romania - Albania

Meciul decisiv pentru calificarea nationalei Romaniei in optimile de finala ale Campionatului European va fi arbitrat de Pavel Kralovec, din Cehia. Acesta va fi ajutat la tusa de Roman Slysko si Tomas Mo. continuă pe B1

EURO 2016: Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul Romania - Albania

Cehul Pavel Kralovec va arbitra meciul de fotbal Romania - Albania, care va avea loc duminica, la Lyon, in Grupa A a EURO 2016, a stabilit UEFA.

Un ceh va arbitra meciul Romania-Albania

UEFA a delegat o brigada mixta din Cehia si Slovacia la meciul dintre Romania si Albania programat duminica seara de la 22:00 in ultima etapa a grupei A la EURO 2016.

Full-bet de 20 de lei la Romania - Albania

Meciul Romania - Albania, unul de viata si pe moarte pentru tricolori la EURO 2016, vine cu o promotie la pariurile sportive.

Adevarul Live. EURO 2016, finala noastra e duminica: Romania - Albania. Iordanescu, atacat de fostii elevi

Romania isi va juca sansa calificarii in optimile de finala de la Campionatul European duminica seara, in meciul cu Albania de la Lyon. ora 22.

Comandantul de politie si partenera sa, care au fost ucisi luni, omagiati la meciul Franta - Albania

Comandantul de politie Jean-Baptiste Salvaing si partenera sa, Jessica Schneider, de asemenea angajata a Ministerului de Interne, ucisi in urma cu doua zile in Magnanville, au fost omagiati, miercuri seara, la meciul Franta - Albania, de la Euro-2016.

Florin Andone: Cu Albania va fi pe viata si pe moarte

Atacantul Florin Andone este de parere ca meciul Romania-Albania de duminica seara 22:00) va fi unul pe viata si pe moarte, in conditiile in care ambele echipe spera in continuare la calificarea in optimile de finala la EURO 2016.

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

Comentariul lui Marian Godina care a devenit viral pe Facebook, dupa meciul Romania-Elvetia

Marian Godina a postat pe pagina sa de Facebook un scurt mesaj ironic la adresa celor care au criticat prestatia jucatorilor de la Nationala de fotbal, dupa meciul cu Elvetia. Abia dupa meciul din seara.

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost pline la meciul Romania - Elvetia

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei au fost pline la meciul dintre Romania si Elvetia, in cadrul Campionatului European 2016, chelnerii abia facand fata comenzilor, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )