Libnet.ro
UNICEF

21:00

EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

România Liberă România Liberă,
EURO 2016. Cine a fost cel mai bun fotbalist, desemnat de UEFA

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la EURO 2016 de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA. continuă pe România Liberă

Antoine Griezmann, cel mai bun jucator de la Euro 2016

Atacantul francez Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun jucator de la Euro-2016, a doua zi dupa ce echipa sa a pierdut finala in fata Frantei, a anuntat UEFA, citata de AFP.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

FOTO Bacalaureat 2016 Bihor. Reactia unui elev dupa ultima proba: Cel mai bun lucru din lumea asta a fost acest Bac

Bacalaureat 2016. A trecut si ultima proba a examenului de Bacalaureat, nu insa si emotiile elevilor. Dupa mai bine de doua ore de examen, unii au rasuflat usurati, in timp ce altii s-au aratat dezamagiti.

VIDEO Are stofa de antrenor. Cum s-a manifestat Ronaldo si ce indicatii a dat de pe banca tehnica in finala Euro 2016

Portugalia a castigat Campionatul European, chiar daca a fost nevoita sa joace din minutul 25 fara cel mai bun jucator al ei, Cristiano Ronaldo.

Actiunile Romcab, in topul cresterilor

Actiunile Romcab Targu Mures MCAB) s-au apreciat cu 14,85%, raportat la euro, in perioada 29 iunie -6 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

UEFA a dat publicitatii cel mai bun 11 al Campionatului European: Campioana Portugalia are 4 jucatori in echipa ideala

Campionatul European de Fotbal s-a incheiat duminica cu victoria Portugaliei, care a trecut in finala cu 1-0 de gazda Franta. Forul european de fotbal, UEFA, a dat luni publicitatii 11-le ideal al.

EURO 2016: La cine merge titlul de golgheter al turneului final

Atacantul francez Antoine Griezmann a castigat titlul de golgheter la EURO 2016, cu cele sase goluri inscrise la turneul din Franta, transmite Agerpres. Griezmann a marcat de patru ori cu stangul.

Un fost mare fotbalist va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016

UEFA a anuntat ca fostul jucator legendar al Barcelonei si al nationalei Spaniei, Xavi Hernandez, va fi cel care va inmana trofeul castigatoarei Euro 2016.

Explicatia triumfului Portugaliei de la EURO 2016. Un cunoscut fotbalist dezvaluie schimbarea majora facuta de lusitani: De aici a pornit totul

Geraldo Alves, fundasul Astrei si fratele lui Bruno Alves, a vorbit despre triumful Portugaliei la Euro 2016 si a explicat schimbarea prin care a trecut fotbalul din Portugalia, potrivit.

Revista presei: Portugalia a castigat Euro 2016; Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA; experimentele din piramida comunista

Portugalia a castigat Euro 2016 dupa ce a infrant echipa Frantei, Mitropolitul Ardealului a fost chemat la audieri la DNA si un pitestean si-a transformat casa intr-o piramida, dupa modelul unui experiment comunist acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )