Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure. continuă pe Adevărul

Cel mai bun sufleu de ciuperci

O masa imbelsugata si tihnita in familie. E ceea ce iti doresti, iar iar ideea noastra de cel mai bun sufleu de ciuperci este perfectr pentru cina. incearca aceasta reteta ori de cate ori ti se face pofta.

FOTO Bacalaureat 2016 Bihor. Reactia unui elev dupa ultima proba: Cel mai bun lucru din lumea asta a fost acest Bac

Bacalaureat 2016. A trecut si ultima proba a examenului de Bacalaureat, nu insa si emotiile elevilor. Dupa mai bine de doua ore de examen, unii au rasuflat usurati, in timp ce altii s-au aratat dezamagiti.

Grecia: Rata somajului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, inregistrand, in luna aprilie, o scadere de la 25,3% la 23. 3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, a anuntat Oficiul Central de Statistica din Grecia ELSTAT).

Acuzatii grave la cel mai mare spital din Moldova: Trei pacienti au murit de septicemie. Medic: Ei au primit antibiotice, iar antibioterapia e unul dintre factorii favorizanti ai infectiei cu Clostridium difficile (VIDEO)

Operatia reusita, pacientul mort. Se intampla in cel mai mare spital din Moldova. Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca trei pacienti operati in diferite sectii au facut infectii.

Pretul alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Pretul alimentelor, la nivel mondial, a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii patru ani, in luna iunie. Principala cauza este o majorare semnificativa a preturilor la zahar, a anuntat, joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO).

Fujifilm X-T2 este cel mai important upgrade din clasa mirrorless

In ultimele saptamani am vazut tot mai multe zvonuri legate de atragatorul Fujifilm X-T2, dar odata cu lansarea sa oficiala, putem analiza in detaliu toate particularitatile acestui mirrorless de top. Cei de la Fujifilm au deja cativa ani in carene-au uimit cu aparate foto ce nu pot fi trecute cu vederea, datorita combinatiei foarte atragatoare [].

Cum arata cel mai mare purificator de aer din lume, aparatul care poate transforma smogul in bijuterii

Un designer olandez a reusit sa conceapa cel mai mare purificator de aer din lume. Acesta nu numai ca face aerul mai respirabil, dar si transforma particulele poluante in bijuterii.

Actiunile Romcab, in topul cresterilor

Actiunile Romcab Targu Mures MCAB) s-au apreciat cu 14,85%, raportat la euro, in perioada 29 iunie -6 iulie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti.

Cel mai sangeros atentat din Irak dupa eliminarea lui Saddam Hussein. Bilantul atacului terorist comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti

Bilantul atentatului comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti, potrivit unui anunt al Guvernului irakian, ceea ce il face cel mai sangeros atac terorist produs in Irak dupa inlaturarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein, in 2003, relateaza BBC News.

Povestea tanarului din Satu Mare care si-a dezvoltat la Londra un business in IT:Veneam de la munca si lucram in continuare ca sa fiu cel mai bun

Bogdan Tincu 26 de ani), din Satu Mare, absolvent al Facultatii de Jurnalism, dar foarte pasionat de IT, a decis acum patru ani, dupa o scurta cariera in presa, ca are nevoie sa invete si sa munceasca mai mult decat ii putea oferi un job in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )