Libnet.ro
UNICEF

22:15

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Hotnews Hotnews,
 Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

Avancronica Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016

Polonia si Portugalia deschid, joi seara de la 22:00 live text pe onlinesport. ro, faza sferturilor de finala la Campionatul European intr-un meci programat pe Stade Velodrome din Marsilia.

VIDEO Maimuta Otto, Oracolul Euro 2016 de la Zoo Targu Mures, sustine ca Portugalia va bate Polonia

Maimuta Otto, un macac japonez detinut de Gradina Zoologica din Targu Mures, recunoscut pentru nazdravaniile sale, a devenit Oracolul Campionatului European de Fotbal din Franta si a prezis ca meciul programat joi, intre Portugalia si Polonia, va fi castigat de portughezi, relateaza Agerpres.

Euro 2016 FOTOGALERIE Polonia-Portugalia 1-1 (3-5 penaltiuri)/ Portugalia, prima semifinalista a competitiei

Portugalia s-a calificat in semifinalele Campionatului European din Franta, dupa ce s-a impus in fata nationalei Poloniei la loviturile de departajare, scor 3-5. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1. Lewandowski a marcat in startul partidei 2'), iar portughezii au egalat in minutul 33 prin Renato Sanches. Pentru a ajunge in finala Euro 2016, Portugalia trebuie sa treaca in meciul urmator de invingatoarea intalnirii dintre Tara Galilor si Belgia.

LIVE TEXT: Polonia - Portugalia primul sfert de finala se joaca ACUM!

Polonia - Portugalia, primul sfert de la turneul final din Franta, aduce fata in fata doua reprezentative care nu s-au mai duelat pana acum la un Campionat European.

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost.

VIDEO Euro 2016: Italia-Spania 2-0/ Spania, final de drum la Euro 2016

Campioana europeana en-titre, Spania, a fost eliminata de la Euro 2016, dupa ce a pierdut in fata Italiei, scor 0-2, meciul din optimi de pe Stade de France. Chiellini a deschis scorul in minutul 33, iar Pelle a marcat golul doi al victoriei in finalul partidei 90+1'). Italia s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe nationala Germaniei, pe 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Spania.

Presedintele Confederatiei Sudamericane: UEFA a acceptat jucarea unei supercupe intre castigatoarele Copei America si Euro 2016

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal CONMEBOL), a anuntat, joi, ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America 2016 si Euro 2016.

EURO 2016: Echipele de la Campionatul Mondial au fost testate antidoping. Iata cum au iesit rezultatele

Cele 1. 818 teste antidoping colectate in acest an de la jucatorii celor 24 de echipe calificate la EURO 2016 au fost negative, a anuntat joi UEFA.

Adrian Mutu: Romania a fost penibila la Euro 2016

Adrian Mutu a vorbit la Digi Sport despre parcursul Romaniei la Campionatul European din Franta si a dezvaluit tacticile folosite de Piturca si Iordanescu in perioada cand el evolua pentru nationala. Briliantul a descris campania Romaniei de la Euro 2016 ca fiind una penibila.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )