Libnet.ro
UNICEF

14:30

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

B1 B1,
Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost. continuă pe B1

EURO 2016: Islanda - Anglia, scor 2-1. Nordicii, una dintre cele mai mari surprize din campionatul european

Meciul dintre nationalele Islandei si Angliei s-a terminat cu scorul de 2-1. Partida a debutat in forta, cu un gol inscris de englezul Rooney in minutul 4. Cu toate acestea, islandezii nu s-au.

VIDEO Euro 2016: Italia-Spania 2-0/ Spania, final de drum la Euro 2016

Campioana europeana en-titre, Spania, a fost eliminata de la Euro 2016, dupa ce a pierdut in fata Italiei, scor 0-2, meciul din optimi de pe Stade de France. Chiellini a deschis scorul in minutul 33, iar Pelle a marcat golul doi al victoriei in finalul partidei 90+1'). Italia s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe nationala Germaniei, pe 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Spania.

Euro 2016: Polonia-Portugalia, meciul zilei de joi

Profitand de un culoar favorabil, Polonia si Portugalia se vor duela pentru un nesperat loc in semifinalele Euro 2016, de la ora 22:00, pe Stade Velodrome din Marseille. Invingatoarea acestei confruntari o va infrunta pe castigatoarea partidei Tara Galilor Belgia pentru a ajunge in finala. Meciul va fi transmis in direct la Dolce Sport si Pro TV si Live Score pe HotNews. ro.

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

Antrenorul Roy Hodgson a demisionat, dupa ce ANGLIA a fost eliminata de la EURO 2016

Selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Roy Hodgson, si-a anuntat demisia dupa eliminarea reprezentativei Albionului de la EURO 2016 de catre modesta formatie a Islandei.

Italia si Islanda, brat la brat, in Sferturile de finala la Euro 2016

Ultima zi a optimilor de finala in Franta a inceput cu cel mai spectaculos meci de pana acum, Italia - Spania rezultat final 2-0 pentru italieni la capatul unui meci perfect pentru echipa lui Conte. Dupa acest rezultat Italia are o misiune infernala in sferturi unde va da peste campioana mondiala Germania.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Ungaria 4-0/ Hazard, omul partidei

Belgia a obtinut biletele pentru sferturile Euro 2016, dupa o victorie categorica, scor 4-0, cu Ungaria. Eden Hazard a fost ales omul partidei de catre Uefa. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Ungaria.

Presedintele Confederatiei Sudamericane: UEFA a acceptat jucarea unei supercupe intre castigatoarele Copei America si Euro 2016

Alejandro Dominguez, presedintele Confederatiei Sudamericane de Fotbal CONMEBOL), a anuntat, joi, ca UEFA, forul de conducere al fotbalului european, si-a dat acordul pentru disputarea unei supercupe intre castigatoarele Copa America 2016 si Euro 2016.

VIDEO Euro 2016: Anglia-Islanda 1-2/ Surprinzatoarea Islanda

Islanda a castigat ultimul meci al optimilor de finala de la Euro 2016, scor 2-1, si a eliminat-o din competitie pe nationala Angliei. Rooney a deschis scorul pentru englezi din penalty 4'), iar Sigurdsson a egalat doua minute mai tarziu. Sigthorsson a inscris golul victoriei in minutul 18, gol la care a contribuit si portarul Hart. Islandezii isi vor continua parcusul la Euro in sferturi, unde o vor intalni pe Franta, tara gazda a competitiei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Anglia vs Islanda.

Italia-Spania, finala din optimi la EURO 2016

Italia si Spania se intalnesc luni de la ora 19:00 in a saptea optime de finala de la EURO 2016. Infrangerea Spaniei cu Croatia in ultimul meci din grupe a facut ca in optimile de finala sa avem un meci care in urma cu patru ani se juca pentru marele trofeu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )