Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adrian Mutu: Romania a fost penibila la Euro 2016

Hotnews Hotnews,
 Adrian Mutu: Romania a fost penibila la Euro 2016

Adrian Mutu a vorbit la Digi Sport despre parcursul Romaniei la Campionatul European din Franta si a dezvaluit tacticile folosite de Piturca si Iordanescu in perioada cand el evolua pentru nationala. Briliantul a descris campania Romaniei de la Euro 2016 ca fiind una penibila. continuă pe Hotnews

Antrenorul Roy Hodgson a demisionat, dupa ce ANGLIA a fost eliminata de la EURO 2016

Selectionerul echipei de fotbal a Angliei, Roy Hodgson, si-a anuntat demisia dupa eliminarea reprezentativei Albionului de la EURO 2016 de catre modesta formatie a Islandei.

Adrian Mutu: Ma uit la Islanda si-mi dau seama cat de penibili am fost noi la acest Euro

Intr-o interventie la Digi Sport, Adrian Mutu a declarat ca se simte dezamagit de prestatia Romaniei la Euro 2016. in opinia fostului international, nationala Romaniei nu a avut o anumita.

FOTO Italia actuala si Adrian Mutu. Ce il leaga pe fostul international roman de echipa care s-a calificat in sferturi

Adrian Mutu, singurul roman care a marcat peste 100 de goluri in campionatul italian, a fost coechipei cu multi dintre jucatorii Squadrei Azzura.

Lovitura pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se tin lant de Adrian Mutu. in timp ce se afla in proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul sau, Mario, cu fosta sa sotie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitura grea.

VIDEO Euro 2016: Italia-Spania 2-0/ Spania, final de drum la Euro 2016

Campioana europeana en-titre, Spania, a fost eliminata de la Euro 2016, dupa ce a pierdut in fata Italiei, scor 0-2, meciul din optimi de pe Stade de France. Chiellini a deschis scorul in minutul 33, iar Pelle a marcat golul doi al victoriei in finalul partidei 90+1'). Italia s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe nationala Germaniei, pe 2 iulie, de la ora 22:00, pe stadionul Matmut Atlantique din Bordeaux. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Italia vs Spania.

EURO 2016: Echipele de la Campionatul Mondial au fost testate antidoping. Iata cum au iesit rezultatele

Cele 1. 818 teste antidoping colectate in acest an de la jucatorii celor 24 de echipe calificate la EURO 2016 au fost negative, a anuntat joi UEFA.

Euro 2016: Ce glume au inundat internetul dupa meciul dintre Anglia si Islanda, scor 1-2 (FOTO)

Selectionata Angliei a pierdut in fata Islandei, in optimile Euro 2016, suferind astfel cea mai grea infrangere din istorie, potrivit prosport. ro. Starurile din Premier League au fost.

VIDEO Euro 2016: Belgia - Ungaria 4-0/ Hazard, omul partidei

Belgia a obtinut biletele pentru sferturile Euro 2016, dupa o victorie categorica, scor 4-0, cu Ungaria. Eden Hazard a fost ales omul partidei de catre Uefa. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Belgia vs Ungaria.

Belgia face scorul EURO 2016 cu vecinii nostri

Belgia a invins duminica seara cu scorul de 4-0 Ungaria in optimile EURO 2016. A fost un meci disputat in care belgienii puteau marcat si 6-7 goluri, dar si maghiarii ar fi meritat cel putin un gol, daca nu chiar doua.

LIVE EURO 2016, Polonia-Portugalia 1-1. Lovituri de departajare!

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 22:00 meciul Polonia-Portugalia, primul sfert de finala la EURO 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )