Libnet.ro
UNICEF

09:15

Eurocopter Romania: 20 de elicoptere Puma au fost modernizate pentru Fortele Aeriene Britanice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurocopter Romania: 20 de elicoptere Puma au fost modernizate pentru Fortele Aeriene Britanice

Eurocopter Romania a finalizat modernizarea a 20 de elicoptere Puma pentru Fortele Aeriene din Marea Britanie, in cadrul unui contract in valoare de 300 milioane de euro, ambasadorul Paul Brumell spunand ca proiectul a fost unul de succes, desi a. continuă pe Wall-Street Ro

Eurocopter Romania a modernizat 20 de elicoptere PUMA pentru Fortele Aeriene Regale Britanice. Englezii au fost extrem de multumiti de calitatea lucrarilor

Romanii le-au demonstrat tuturor celor care initial s-au opus parteneriatului ca pot lucra la cel mai inalt nivel si au reusit sa aduca vechile elicoptere in secolul XXI.

FOTO VIDEO Eurocopter Romania a modernizat 20 de elicoptere PUMA pentru Fortele Aeriene Regale Britanice

Romanii le-au demonstrat tuturor celor care initial s-au opus parteneriatului ca pot lucra la cel mai inalt nivel si au reusit sa aduca vechile elicoptere in secolul XXI.

Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. El a fost prins in timp ce lua 50. 000 de euro de la un om de afaceri care voia sa obtina un.

Doua firme au fost condamnate pentru suprafacturarea aprovizionarii trupelor americane in Afganistan

Doua filiale ale unei companii au fost condamnate, luni, la plata unei amenzi in valoare de 434 de milioane de dolari pentru ca au suprafacturat livrari de apa si hrana catre trupele americane in Afganistan, a.

Zeci de barbati au fost arestati pentru desfrau intr-un hamam din Cairo

Treizeci si trei de barbati au fost arestati la Cairo pentru desfrau, o acuzatie folosita impotriva homosexualilor in Egipt, o tara in care legea nu interzice homosexualitatea, informeaza Mediafax.

KOSOVO: Isa Mustafa a fost nominalizat pentru functia premier al unui guvern de uniune nationala

Liderul opozitiei, Isa Mustafa, a fost insarcinat cu formarea unui guvern de uniune nationala de catre cele doua principale partide din Kosovo dupa criza politica din ultimele sase luni.

UNICEF: Anul 2014 a fost DEVASTATOR pentru copii

Agentia UNICEF a declarat anul 2014 ca fiind unul devastator pentru copiii din intreaga lume, se arata intr-un comunicat oficial, remis astazi presei. Peste 15 milioane de copii sunt prinsi in conflictele.

Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat pentru manipularea rezultatelor meciurilor

Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat. Evanghelos Marinakis facea parte dintr-o retea care manipula rezultatele meciurilor de fotbal, pentru a frauda casele de pariuri. Faptele ar fi fost savarsite.

Marian Capatana a fost incatusat pentru ca s-a dus sa cumpere un parfum, incalcand regulile arestului la domiciliu

Marian Capatana, inculpat in dosarul penal in care a fost arestat Mircea Basescu, a incalcat regulile arestului la domiciliu si va fi reincarcerat. De Sfantul Nicolae, Marian Capatana a parasit domiciliul fara acordul Politiei, s-a dus intr-un duty-free unde a cumparat un parfum pentru prietena sa.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )