Libnet.ro
UNICEF

16:15

Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat pentru manipularea rezultatelor meciurilor

B1 B1,
Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat pentru manipularea rezultatelor meciurilor

Patronul clubului grec Olympiakos Pireu a fost arestat. Evanghelos Marinakis facea parte dintr-o retea care manipula rezultatele meciurilor de fotbal, pentru a frauda casele de pariuri. Faptele ar fi fost savarsite. continuă pe B1

A fost ARESTAT pentru ca ar fi CUMPARAT voturi pentru Klaus Iohannis. Ce le promitea alegatorilor

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia ca ar fi cumparat voturi pentru Klaus Iohannis din bani publici. Practic, in calitate de sef al.

China: Demnitarul de rang inalt Zhu Yongkang a fost arestat

Zhu Yongkang, fost director al Serviciului chinez de securitate, a fost exclus din Partidul Comunist si a fost arestat, relateaza AFP. Zhu Yongkang, in varsta de 72 de ani, a cazut in dizgratie in iulie,.

Marian Capatana a fost incatusat pentru ca s-a dus sa cumpere un parfum, incalcand regulile arestului la domiciliu

Marian Capatana, inculpat in dosarul penal in care a fost arestat Mircea Basescu, a incalcat regulile arestului la domiciliu si va fi reincarcerat. De Sfantul Nicolae, Marian Capatana a parasit domiciliul fara acordul Politiei, s-a dus intr-un duty-free unde a cumparat un parfum pentru prietena sa.

Presedintele CJ Buzau a fost retinut pentru luare de MITA

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita. El a fost prins in timp ce lua 50. 000 de euro de la un om de afaceri care voia sa obtina un.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )