Libnet.ro
UNICEF

00:07

Europa sta pe o bomba cu ceas din cauza somajului in randul tinerilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europa sta pe o bomba cu ceas din cauza somajului in randul tinerilor

Europa sta pe o bomba cu ceas demografica din cauza somajului record in randul tinerilor, combinat cu imbatranirea populatiei, a avertizat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, directorul general al Organizatiei Mondiale a Muncii. continuă pe Wall-Street Ro

Organizatia Mondiala a Muncii: Europa sta pe o bomba cu ceas.

Europa sta pe o bomba cu ceas demografica din cauza somajului record in randul tinerilor, combinat cu imbatranirea populatiei, a avertizat joi, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, directorul general al Organizatiei Mondiale a Muncii OMM), Guy Ryder, informeaza Mediafax. Ryder considera ca liderii politici nu fac destul pentru a rezolva aceasta problema complexa. Daca nu ii aduci pe acesti tineri in campul muncii ai de-a face cu o bomba cu ceas din punct de vedere demografic. Somajul .

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Actrita franceza Valerie Benguigui a murit la 47 de ani, din cauza unui cancer mamar

Actrita franceza Valerie Benguigui, recompensata cu premiul Cesar in 2013, pentru rolul secundar din comedia Le Prenom, a murit, luni seara din cauza unui cancer mamar. Actrita in varsta de 47 de ani a.

COPIL OMORAT DE CAINE. Verdictul INML: Copilul avea sute de plagi si a murit din cauza ...

Copilul de patru ani muscat de caini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind gasite sute de plagi, a declarat marti, pentru Mediafax, medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala INML). Medicul a precizat ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini. Necropsia a fost facuta marti si a durat cateva ore, a precizat medicul Abdo Salem. Anchetatorii au .

Din cauza vitezei, un sofer s-a rasturnat cu masina in camp!

Un sofer de 59 de ani din Botoroga s-a rasturnat cu masina in camp, dupa ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului. Soferul circula pe DJ 503 in apropierea orasului Videle.

Stam pe o bomba cu ceas. Somajul in randul tinerilor europeni a atins un nivel dramatic

Europa sta pe o bomba cu ceas demografica din cauza somajului record in randul tinerilor, combinat cu imbatranirea populatiei. Avertismentul vine din partea directorului general al Organizatiei Mondiale a.

Obama, fata in fata cu Putin la summitul G20 tensionat din cauza situatiei din Siria. Presedintele Camerei Reprezentantilor refuza sa intalneasca o delegatie rusa

Presedintele SUA Barack Obama este asteptat, joi, la summitul G20 de la Saint Petersburg unde va sta fata in fata cu cel mai inversunat adversar al sau privind o interventie militara in Siria, Vladimir Putin. Liderii celor mai puternice natiuni din lume se intalnesc joi si vineri in orasul natal al lui Putin.

Din cauza saraciei, multi severineni renunta la caloriferul din bucatarie

Administratorii asociatiilor de proprietari din municipiul Drobeta Turnu Severin se gandesc cu groaza la sezonul rece. Multi severineni nu au reusit sa-si achite nici pana acum facturile la caldura din iarna trecuta, asa ca acum multe din asociatii au datorii uriase catre Termocentrala de la Halanga.

Actiunile Gabriel Resources, in scadere din cauza protestelor legate de Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources au scazut astazi cu pana la 17% la bursa din Toronto, cel mai mult din ultimele patru luni, in urma protestelor din Romania fata de proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana, transmite Bloomberg.

Urma sa se casatoreasca a doua zi, dar nunta nu a mai avut loc din cauza acestei POZE. Ce a facut mirele pana la 4 dimineata

Se pare ca acest viitor mire nu a avut prieteni care stiu sa pastreze un secret. Asa se face ca acestia au postat fotografii pe conturile lor de pe retelele de socializare din timpul petrecerii.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )