Libnet.ro
UNICEF

06:15

Actiunile Gabriel Resources, in scadere din cauza protestelor legate de Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Gabriel Resources, in scadere din cauza protestelor legate de Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources au scazut astazi cu pana la 17% la bursa din Toronto, cel mai mult din ultimele patru luni, in urma protestelor din Romania fata de proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Gabriel Resources au scazut cu pana la 17% dupa protestele legate de Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources au scazut marti cu pana la 17% la bursa din Toronto, cel mai mult din ultimele patru luni, in urma protestelor din Romania fata de proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana.

Actiunile Gabriel Resources au scazut cu pana la 17% dupa protestele legate de Rosia Montana

Actiunile Gabriel Resources au scazut marti cu pana la 17% la bursa din Toronto, cel mai mult din ultimele patru luni, in urma protestelor din Romania fata de proiectul de exploatare a aurului de la Rosia Montana, relateaza Bloomberg.

OK-ul final pentru Rosia Montana? Gabriel Resources spera la un aviz in 2-3 luni

Gabriel Resources, compania inregistrata in Canada care vrea sa dezvolte proiectul minier de la Rosia Montana, se asteapta sa obtina avizul Parlamentului Romaniei pentru exploatarea din Muntii Apuseni in termen de doua-trei luni.

Gabriel Resources spera sa primeasca avizul privind Rosia Montana in doua-trei luni

Exploratorul de aur Gabriel Resources se asteapta sa primeasca aprobarea Parlamentului tarii noastre pentru a construi mina de la Rosia Montana cel mai devreme in luna noiembrie.

Actrita franceza Valerie Benguigui a murit la 47 de ani, din cauza unui cancer mamar

Actrita franceza Valerie Benguigui, recompensata cu premiul Cesar in 2013, pentru rolul secundar din comedia Le Prenom, a murit, luni seara din cauza unui cancer mamar. Actrita in varsta de 47 de ani a.

COPIL OMORAT DE CAINE. Verdictul INML: Copilul avea sute de plagi si a murit din cauza ...

Copilul de patru ani muscat de caini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind gasite sute de plagi, a declarat marti, pentru Mediafax, medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala INML). Medicul a precizat ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini. Necropsia a fost facuta marti si a durat cateva ore, a precizat medicul Abdo Salem. Anchetatorii au .

Din cauza vitezei, un sofer s-a rasturnat cu masina in camp!

Un sofer de 59 de ani din Botoroga s-a rasturnat cu masina in camp, dupa ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului. Soferul circula pe DJ 503 in apropierea orasului Videle.

Urma sa se casatoreasca a doua zi, dar nunta nu a mai avut loc din cauza acestei POZE. Ce a facut mirele pana la 4 dimineata

Se pare ca acest viitor mire nu a avut prieteni care stiu sa pastreze un secret. Asa se face ca acestia au postat fotografii pe conturile lor de pe retelele de socializare din timpul petrecerii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )