Libnet.ro
UNICEF

06:00

Obama, fata in fata cu Putin la summitul G20 tensionat din cauza situatiei din Siria. Presedintele Camerei Reprezentantilor refuza sa intalneasca o delegatie rusa

Hotnews Hotnews,
 Obama, fata in fata cu Putin la summitul G20 tensionat din cauza situatiei din Siria. Presedintele Camerei Reprezentantilor refuza sa intalneasca o delegatie rusa

Presedintele SUA Barack Obama este asteptat, joi, la summitul G20 de la Saint Petersburg unde va sta fata in fata cu cel mai inversunat adversar al sau privind o interventie militara in Siria, Vladimir Putin. Liderii celor mai puternice natiuni din lume se intalnesc joi si vineri in orasul natal al lui Putin. continuă pe Hotnews

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Summitul G20: Obama se va intalni astazi cu Putin

Presedintele american Barack Obama este asteptat, astazi, la summitul G20 de la Saint Petersburg, unde se va intalni cu adversarul sau privind o interventie militara in Siria, Vladimir Putin, potrivit Hotnews.

Summitul G20 leaga noi prietenii. intalniri bilaterale intre Obama, Hollande si Xi Jinping

Summitul G20 va fi un prilej pentru presedintele Barack Obama de a se intalni cu omologul sau francez, principalul sau sustinator in planurile de a realiza o interventie militara in Siria, dar si cu liderul chinez, Xi Jinping, in doua intrevederi bilaterale, a anuntat miercuri un oficial de la Casa Alba, citat de AFP.

Barack Obama se va intalni cu presedintii Frantei si Chinei, la summitul G20

Presedintele american Barack Obama se va intalni cu omologul sau francez, Francois Hollande, si cu cel chinez, Xi Jinping. intalnirea va avea loc la summitul G20 de la sfarsitul saptamanii, a anuntat mier.

Obama va incerca sa convinga congresmeni pentru interventia din Siria, chiar si telefonic, din Rusia, de la summitul G20

Presedintele american va contacta telefon congresmeni pentru a incerca sa ii convinga sa sustina actiuni militare in Siria, indiferent ca se afla in Rusia pentru a participa la summitul G20, a anuntat un .

Rusia a luat masuri sporite de securitate pentru summitul G20

Rusia, tara care anul acesta prezideaza summitul G20, a luat masuri sporite de securitate. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ispravit toate pregatirile pentru a fi, incepand de joi, 05. 09, gazda.

Europa sta pe o bomba cu ceas din cauza somajului in randul tinerilor

Europa sta pe o bomba cu ceas demografica din cauza somajului record in randul tinerilor, combinat cu imbatranirea populatiei, a avertizat, la summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, directorul general al Organizatiei Mondiale a Muncii.

Ionut Anghel, copilul de 4 ani ucis de maidanezi, este inmormantat joi. Tatal lui Ionut: Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor. Nu au facut-o din cauza ca nu au avut interes sa o faca. Pe cei care au constiinta i

Ionut Anghel, copilul in varsta de 4 ani sfasiat de caini luni la pranz, in zona Parcului Tei din Bucuresti, este inmormantat joi. Intrebat de jurnalisti ce urmeaza sa faca dupa moartea lui Ionut, tatal copilului a spus ca nu stie si deocamdata se ocupa de inmormantare. Cea mai mare pedeapsa pentru cei responsabili este sa rezolve problema cainilor, a spus acesta, acuzand autoritatile ca nu au rezolvat problema animalelor de pe strazi din cauza ca nu au avut niciun interes sa o faca.

Actrita franceza Valerie Benguigui a murit la 47 de ani, din cauza unui cancer mamar

Actrita franceza Valerie Benguigui, recompensata cu premiul Cesar in 2013, pentru rolul secundar din comedia Le Prenom, a murit, luni seara din cauza unui cancer mamar. Actrita in varsta de 47 de ani a.

COPIL OMORAT DE CAINE. Verdictul INML: Copilul avea sute de plagi si a murit din cauza ...

Copilul de patru ani muscat de caini a murit din cauza hemoragiei externe, pe corpul acestuia fiind gasite sute de plagi, a declarat marti, pentru Mediafax, medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala INML). Medicul a precizat ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini. Necropsia a fost facuta marti si a durat cateva ore, a precizat medicul Abdo Salem. Anchetatorii au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )