Libnet.ro
UNICEF

06:00

Europenii si migratia - care sunt cifrele oficiale ale uneia dintre temele esentiale la alegerile europene

Hotnews Hotnews,
 Europenii si migratia - care sunt cifrele oficiale ale uneia dintre temele esentiale la alegerile europene

Migrantii sunt una dintre temele esentiale ale campaniei pentru alegerile europene, dupa ce au hranit controverse fara sfarsit in ultimii patru ani, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Care sunt companiile din Romania care functioneaza cu banii Rusiei lui Putin

Banca Internationala de Investitii, controlata direct de la Kremlin de presedintele Vladimir Putin, pompeaza bani si in Romania. Sunt bani dati sub forma de imprumuturi unor companii romanesti. Banca Internationala de Investitii, cunoscuta drept banca lui Putin, finanteaza mai multe companii din Romania. Unele dintre ele apeleaza periodic la institutia financiara, de la care se [] .

Care sunt bolile si obiceiurile care duc la imbatranirea cerebrala

Cel mai mare studiu de imagistica a creierului a analizat62. 454 de tomografii, pentru a investiga factorii care accelereaza imbatranirea cerebrala.

VIDEO FOTO Imagini cu centurile ocolitoare Suceava si Radauti, doua drumuri banale care sunt in lucru de un deceniu

Centura ocolitoare a Sucevei are 12 km, cate o singura bada pe sens, iar lucrarile la ea au inceput inca din 2008 si nici pana azi nu e complet finalizata. Doar jumatate e deschisa, iar pentru finalizarea ei a fost semnat un nou contract si construtorul s-a mobilizat deja pe teren, o arata imaginile susprinse din drona. in mod similar, nici centura Radauti, un alt municipiu din judet, nu e gata, desi primul contract e semnat inca din 2011. Odata finalizata varianta ocolitoare, Radautiul va fi al doilea oras din tara dupa Bucuresti cu un inel complet de centura care, pe unele sectoare, va fi la o calitate mult mai ridicata fata de Capitala, atrage atentia Pro Infrastructura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )