Libnet.ro
UNICEF

16:46

Eurostat: Romania a avut cei mai putini turisti straini din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Eurostat: Romania a avut cei mai putini turisti straini din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana, inregistrand o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in unitatile de cazare in luna iulie a acestui an comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, conform datelor Eurostat. continuă pe Adevărul

De ce sunt cei mai putini infectati de COVID-19 la Calarasi. Cat se testeaza

Calarasiul se afla in topul judetelor cu cea mai mica rata de infectare la mia de locuitori cu COVID-19 din Romania. O investigatie G4Media arata ca acest rezultat este dat de numarul mic de teste efectuate. Astfel, in ultimele 24 de ore, la Calarasi s-au efectuat doar 8 este, lucru care duce la raportarea unui numar mic de cazuri confirmate cu noul coroanvirus.

Turismul romanesc, lovit crunt de pandemie: Romania are cea mai mare scadere a numarului de turisti straini din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana, cu o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in unitatile de cazare in vara anului 2020 fata de aceeasi perioada a anul trecut, conform cifrelor Eurostat.

Gandaculde Ian McEwan, unul dintre cei mai faimosi scriitori britanici contemporani, in Biblioteca Polirom

Un nou titlu semnat de unul dintre cei mai indragiti scriitori ai lumii, Ian McEwan, a aparut in colectia Biblioteca Polirom: Gandacul, un triumf al genului comic. The Observer), traducere din limba engleza de Dan Croitoru.

Padre, unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat, a murit de COVID-19. Avea doar 42 de ani

Staretul Manastirii Partos, parintele Varlaam, supranumit si Padre a murit la varsta de 42 de ani, dupa ce a fost diagonosticat cu COVID-19, iar starea i s-a agravat. Padre era unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat.

Padre, unul dintre cei mai iubiti preoti din Banat, a murit la 42 de ani. Parintele Varlaam a dus o lupta grea cu COVID-19 in ultimele zile de viata

Parintele Varlaam, staretul Manastirii Partos, a decedat la varsta de 42 de ani. Supranumit si Padre, el era unul dintre cei apreciati preoti din Timis si a stat timp de mai multe zile internat in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )