Libnet.ro
UNICEF

08:30

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

B1 B1,
Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat. continuă pe B1

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, pus sub acuzare si obligat la plata unei cautiuni de un milion de lei

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, la DNA

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Raed Arafat, mesaj dupa decesul lui Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD: A fost un adevarat profesor caruia medicina de urgenta il datoreaza mult (FOTO)

Raed Arafat a anuntat, pe pagina personala de Facebook, decesul profesorului Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD. Raed Arafat a prezentat aprecierea fata de Mircea Chirean, precizand ca a.

Un robot a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere ale biologiei in numai trei zile

O inteligenta artificiala a reusit sa creeze o teorie care ar putea explica unul dintre marile mistere din ziua de azi. Conform Wikipedia, platelmintii sauviermii lati sunto increngatura de viermi protostomieni acelomati, de tipul viermelui de galbeaza, sau al panglicilor, sau al unor viermi mai putin cunoscuti, ca planariile. Una dintre abilitatile cele mai interesante [].

Afaceristul Mircea Tudor, nasul adjunctului procurorului general al Romaniei, acuzat de cumparare de influenta si evaziune fiscala

Mircea Tudor, presedintele companiei MB Telecom, a fost pus vineri sub urmarire penala de procurorii DNA, pentru cumparare de influenta si evaziune fiscala, fiind acuzat ca a platit 6 milioane de lei unui avocat din Teleorman, pentru a fi ajutat sa castige licitatii organizate de Autoritatea Nationala a Vamilor.

Omul de afaceri Mircea Tudor, pus sub acuzare si obligat sa plateasca o cautiune de 1 mil. lei

Omul de afaceri Mircea Tudor, inventatorul scanerelor pentru camioane si avioane, premiat de doua ori la Salonul de Inventica de la Geneva, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pentru cumparare de influenta si evaziune fiscala si obligat sa.

Mircea Tudor, presedintele MB Telecom, este pus sub urmarire penala de procurorii DNA

Mircea Tudor, presedintele MB Telecom, s-a prezentat vineri la DNA, el fiind citat, potrivit unor surse judiciare, intr-un dosar de coruptie.

Strangea gunoiul dintr-un tomberon cand a observat ca unul dintre saci se misca singur. Cand l-a deschis a avut un soc! Ce era in interiorul lui

Un barbat din Statele Unite, care lucrea la compania de salubritate a orasului Philadelphia, a avut parte de o intamplare inedita in timpul serviciului. El a observat un lucru ciudat intr-unul dintre tomberoanele pe.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

Schimburile comerciale dintre Romania si Italia au depasit 13,5 miliarde euro in 2015

Italia este al doilea partener comercial al Romaniei si unul dintre cei mai importanti parteneri in plan investitional, a declarat, recent, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unui Forum Economic, organizat de Ambasada Italiei, in colaborare cu Confindustria Romania si cu participarea Camerei de Comert Italiana si SACE.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )