Libnet.ro
UNICEF

05:15

Exces de Putere. Cu ce bani a fugit din tara Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Exces de Putere. Cu ce bani a fugit din tara Elena Udrea

Cu ce bani a plecat Elena Udrea din tara? La aceasta intrebare a incercat sa raspunda Oana Stancu Zamfir, vineri, la Exces de Putere. Elena Udrea a primit permisiunea sa plece de pe 20 iulie - 7 august . continuă pe Antena3

Elena Udrea urmeaza sa fie citata la penitenciarul din Costa Rica n doua dosare judecate n tara

Elena Udrea urmeaza sa fie citata la penitenciarul din Costa Rica in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, dar si intr-o alta cauza in care a cerut redeschiderea anchetei pe numele Anei Maria Topoliceanu si a lui Dinu Pescariu, relateaza Mediafax.

Elena Udrea va fi citata la penitenciarul din Costa Rica in doua procese din Romania

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis joi sa o citeze pe Elena Udrea la penitenciarul in care este inchisa in Costa Rica, in doua procese pe care le are pe rolul acestei instante. Joi, la.

Elena Udrea urmeaza sa fie citata in penitenciarul din Costa Rica in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009

Curtea de Apel Bucuresti a decis joi ca Elena Udrea sa fie citata in penitenciarul din Costa Rica in procesul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare dupa ce au fost avertizate ca in acest fel isi pot agrava situatia. Vestile care vin din Costa Rica nu sunt cele mai bune pentru.

Ce onorarii primesc avocatii angajati de Elena Udrea si Alina Bica. Sumele sunt spectaculoase

Trimisul special al Antena 3 in Costa Rica, Ana-Maria Bujor, a spus marti la Sinteza zilei, ca Elena Udrea si Alina Bica nu stiu deocamdata cand se va judeca apelul facut de ele. Pana atunci, singurii care.

Suntem interesati de parteneriate cu business-ul din tara voastra

Enercom, companie care se ocupa cu solutii tehnice si financiare in domeniul eficientei energetice, este interesata de parteneriate cu reprezentanti ai mediului de afaceri din tara noastra, a declarat Streltzov Serghey Alexandrovich, directorul general al societatii.

Furtul masiv de lemne afecteaza grav industria din tara. Investitorii si-au implementat propriul sistem de urmarire a lemnului: Am incredere ca vom fi si noi la nivelul Austriei

Furtul masiv de lemne din Romania afecteaza grav industria. Astfel, fabricile de la noi sunt nevoite sa ia materie prima din tari precum Polonia, Ucraina, Cehia sau Austria, informeaza B1 TV. Desi.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting de ceata si vizibilitate redusa pentru localitati din judetele Suceava si Harghita, valabile in urmatoarele.

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in localitati din zona Dobrogei, in urmatoarea ora si jumatate. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )