Libnet.ro
UNICEF

01:05

Excludere SOC din Liga I. Rapid, inlocuit de Concordia Chiajna.

România Liberă România Liberă,
Excludere SOC din Liga I. Rapid, inlocuit de Concordia Chiajna.

Echipa Rapid Bucuresti a fost retrogradata din Liga I potrivit Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid, informeaza Mediafax. Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul . continuă pe România Liberă

TAS scoate Rapid din Liga 1. Concordia Chiajna a castigat memoriul

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

Chiajna anunta: TAS a scos Rapidul din Liga 1

Rapidul a primit o veste dura, vineri. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

Rapid, eliminata din Liga I. Echipa urma sa joace maine cu Steaua

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga.

Cum motiveaza TAS excluderea Rapidului din Liga 1.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a prezentat, pe site-ul oficial, decizia in cazul apelului formulat de Concordia Chiajna, dupa ce forul de la Lausanne a sustinut ca meciul de baraj pentru mentinerea in Liga I cu Rapid nu ar fi trebuit organizat si ca ilfovenii au dreptul sa ramana in primul esalon, transmite Mediafax. Ca urmare a faptului ca apelul a necesitat rezolvare urgenta, Judecatorul Unic angajat de TAS, Marco Balmelli Elvetia), a luat deciziile. Judecatorul Unic a considerat ca .

Surse din cadrul LPF: Meciul Steaua - Concordia nu se va disputa sambata seara

Surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal au precizat pentru gsp. ro ca meciul dintre Steaua si Concordia formatia din Chiajna a luat locul Rapidului in Liga 1) nu se va disputa sambata seara.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )