Libnet.ro
UNICEF

13:30

Excluderea sportivilor rusi de la Jocurile Olimpice, ceruta cu insistenta de Statele Unite

Antena3 Antena3,
Excluderea sportivilor rusi de la Jocurile Olimpice, ceruta cu insistenta de Statele Unite

O serie de tensiuni au aparut sambata intre Europa si America de Nord in jurul unui apel care a fost lansat de catre agentiile antidopaj americana si canadiana pentru excluderea totala a. continuă pe Antena3

Rusilor li se pregateste o lovitura crunta: se va cere excluderea lor de la Jocurile Olimpice dupa o marturie teribila

The New York Times a publicat un articol care poate zgudui lumea sportului exact inainte de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

O sportiva de numai 13 ani va fi mezina Romaniei la Jocurile Olimpice. Are 1,82 metri, poarta 44 si e poreclita Rechinul

Delegatia sportivilor romani care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio s-a marit spectaculos si a ajuns la 104.

Alti super-tenismani renunta sa participe la Jocurile Olimpice

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika.

Reper in Drumul spre glorie: 53 de medalii la Jocurile Olimpice din 1984. Marii campioni ai Romaniei vin la TVR

Gabriela Szabo si Cosmin Cernat aduc in studioul TVR povestile performantelor romanesti la Jocurile Olimpice de-a lungul vremii, dar si pe protagonistii acestora. O noua editie - duminica, 17 iulie, de la 21:15, la TVR 1, TVR HD si online pe TVR+.

Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?. Un fost sportiv comenteaza anuntul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio in contextul problemei cauzata de virusul Zika. Ilie Nastase, fost tenismen, nu a vrut sa faca multe comentarii in acest sens.

Lovoitura fara precedent pentru sportul romanesc. Niciun sportiv de la kaiac-canoe nu mai merge la Jocurile Olimpice

Federatia Romana de Kaiac-Canoe FRKC) a fost suspendata de Federatia Internationala pe o perioada de un an din competitii, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj, si va rata astfel participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

Lovitura fara precedent pentru sportul romanesc. Niciun sportiv de la kaiac-canoe nu mai merge la Jocurile Olimpice

Federatia Romana de Kaiac-Canoe FRKC) a fost suspendata de Federatia Internationala pe o perioada de un an din competitii, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj, si va rata astfel participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

Milos Raonic a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Milos Raonic a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza incertitudinii privind virusul Zika.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep, de a nu participa la Jocurile Olimpice

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, scrie Adevarul. Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )