Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. continuă pe Online Sport

Simona Halep: Nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri seara, pe Facebook, ca nu va prticipa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza pericolului reprezentat de virusul Zika: Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, transmite Agerpres.

Simona Halep a anuntat ca nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio: Am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. intr-un mesaj postat pe Facebook, aceasta a explicat ca nu poate ignora.

Impresionant! La 13 ani si 11 luni merge la Jocurile Olimpice. Ana Iulia Dascal, invitatie pentru concursul de inot de la Rio

Delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 5-21 august) a ajuns la 104 sportivi calificati, dupa rezultatele bune obtinute de atletele din stafeta 4x400 m si de.

GAME cu GAME Simona Halep in primul tur la Bucuresti

Simona Halep a debutat marti seara de la 19:30, in turneul WTA de la Bucuresti, unde jucatoarea noastra este principala favorita la castigarea turneului desfasurat pe zgura.

LIVE Simona Halep in primul tur la Bucuresti

Simona Halep debuteaza, marti seara de la 19:30, in turneul WTA de la Bucuresti, unde jucatoarea noastra este principala favorita la castigarea turneului desfasurat pe zgura.

E oficial: Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri pe pagina sa de Facebook ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucatoarea romana de tenis a indicat drept motiv al deciziei sale ingrijoarea fata de pericolul pe care il poate implica virusul Zika.

Simona Halep a capotat in fata virusului Zika. Ce vor face surorile Williams si celelalte jucatoare de top

Asa cum anuntase deja Ion Tiriac, Simona Halep, locul 5 WTA, a precizat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motiveaza decizia

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook.

Simona Halep, victorie autoritara in sferturi la Bucuresti

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 de dolari, dupa o victorie categorica obtinuta in doua seturi in fata muntenegrencei Danka Kovinic.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )