Libnet.ro
UNICEF

06:15

Reper in Drumul spre glorie: 53 de medalii la Jocurile Olimpice din 1984. Marii campioni ai Romaniei vin la TVR

Adevărul Adevărul,
Reper in Drumul spre glorie: 53 de medalii la Jocurile Olimpice din 1984. Marii campioni ai Romaniei vin la TVR

Gabriela Szabo si Cosmin Cernat aduc in studioul TVR povestile performantelor romanesti la Jocurile Olimpice de-a lungul vremii, dar si pe protagonistii acestora. O noua editie - duminica, 17 iulie, de la 21:15, la TVR 1, TVR HD si online pe TVR+. continuă pe Adevărul

Rusilor li se pregateste o lovitura crunta: se va cere excluderea lor de la Jocurile Olimpice dupa o marturie teribila

The New York Times a publicat un articol care poate zgudui lumea sportului exact inainte de Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

Alti super-tenismani renunta sa participe la Jocurile Olimpice

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika.

Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?. Un fost sportiv comenteaza anuntul Simonei Halep de a se retrage de la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio in contextul problemei cauzata de virusul Zika. Ilie Nastase, fost tenismen, nu a vrut sa faca multe comentarii in acest sens.

Lovoitura fara precedent pentru sportul romanesc. Niciun sportiv de la kaiac-canoe nu mai merge la Jocurile Olimpice

Federatia Romana de Kaiac-Canoe FRKC) a fost suspendata de Federatia Internationala pe o perioada de un an din competitii, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj, si va rata astfel participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

Lovitura fara precedent pentru sportul romanesc. Niciun sportiv de la kaiac-canoe nu mai merge la Jocurile Olimpice

Federatia Romana de Kaiac-Canoe FRKC) a fost suspendata de Federatia Internationala pe o perioada de un an din competitii, din cauza numeroaselor cazuri de dopaj, si va rata astfel participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august).

Milos Raonic a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Milos Raonic a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza incertitudinii privind virusul Zika.

Cum comenteaza Ilie Nastase decizia Simonei Halep, de a nu participa la Jocurile Olimpice

Ilie Nastase a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, scrie Adevarul. Aceasta este decizia ei, mai pot eu sa spun ceva?.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, transmite Agerpres.

Simona Halep a anuntat ca nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio: Am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. intr-un mesaj postat pe Facebook, aceasta a explicat ca nu poate ignora.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )