Libnet.ro
UNICEF

09:15

Exclusiv: Alex Bodi scapa de arestul la domiciliu, de Ziua indragostitilor? Ce spune avocatul care il reprezinta in dosarul de trafic de persoane si proxenetism

Playtech Playtech,
Exclusiv: Alex Bodi scapa de arestul la domiciliu, de Ziua indragostitilor? Ce spune avocatul care il reprezinta in dosarul de trafic de persoane si proxenetism

Ziua indragostitilor 14 februarie) din acest an i-ar putea aduce lui Alexandru Bodi o veste neasteptat de buna. El are mari sanse sa inlocuiasca arestul la domiciliu, situatie in care se afla de la finele anului trecut, cu controlul judiciar. Catalin Dancu, avocatul lui Bodi, spune ca pana in prezent procesul se afla in faza . continuă pe Playtech

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Ce legatura nestiuta are acum Bianca Dragusanu cu Alex Bodi. Decizia surpriza a vedetei

Care este legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Vedeta a luat o decizie la care fanii nu s-au gandit deloc. Ce se intampla acum in viata fostei prezentatoare de televiziune? Legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Bianca Dragusanu se pare ca isi dedica exclusiv timpul fetitei sale. Finalul povestii tumultoase de dragoste alaturi .

Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Scandal monstru in showbiz

Ziua si scandalul pentru cel mai controversat om de afaceri din Romania. Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Se pare ca logodnicul rusoaicei Daria Radionova e determinat sa mearga pana in panzele albe pentru a-si lua fiica de langa mama ei. Ce lovitura sub centura i-a aplicat Iuliei Salagean. Cum vrea Alex .

Alex Bodi a dat cartile pe fata! Ce dezvaluie despre relatia pe care o are acum cu fosta sotie

Alex Bodi si-a spus punctul de vedere despre procesul in care se afla cu Iulia Salagean, fosta lui nevasta. Acesta a declarat ca intre cei doi nu exista niciun fel de razboi si ca lucrurile s-au schimbat intre ei de cand ea s-a mutat la Bucuresti. Alex Bodi a dat cartile pe fata! Alex Bodi .

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

Cum se pregateste Kira Hagi pentru Ziua indragostitilor. Are planuri speciale

Pregatirile sunt in toi pentru Ziua indragostitilor. Ce face Kira Hagi in acest timp si care sunt planurile speciale pe care le are in minte? Fanii au fost foarte bucurosi sa vada anuntul. Ziua indragostitilor: cum se pregateste Kira Hagi pentru eveniment? Desi tatal ei e deja personaj de instorie in fotbalul romanesc, ea a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )