Libnet.ro
UNICEF

12:16

Alex Bodi a dat cartile pe fata! Ce dezvaluie despre relatia pe care o are acum cu fosta sotie

Playtech Playtech,
Alex Bodi a dat cartile pe fata! Ce dezvaluie despre relatia pe care o are acum cu fosta sotie

Alex Bodi si-a spus punctul de vedere despre procesul in care se afla cu Iulia Salagean, fosta lui nevasta. Acesta a declarat ca intre cei doi nu exista niciun fel de razboi si ca lucrurile s-au schimbat intre ei de cand ea s-a mutat la Bucuresti. Alex Bodi a dat cartile pe fata! Alex Bodi . continuă pe Playtech

Un medic celebru din Romania a dat cartile pe fata. Care sunt cauzele incendiului de la Matei Bals

Drama lasata de icnendiul de la Spitalul Matei Bals este una peste care nu se poate trece asa usor. Dupa ele intamplate la Piatra Neamt s-a crezut ca s-a invatat din greseli. Dar a venit acest moment si, din pacate, a dovedit ca sistemul sanitar romanesc este in colaps. Medicul Adrian Marinescu, unul din medicii .

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu

Alex Bodi i-a imbogatit pe lautari. Cati bani le-a dat la petrecerea din arestul de la domiciliu. Se pare ca omul de afaceri a uitat-o complet pe Bianca Dragusanu si se distreaza de zile mari, chiar daca nu-si poate parasi locuinta. Viitorul sot al Dariei Radionova a dat o petrecere de pomina, unde i-a avut .

Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Scandal monstru in showbiz

Ziua si scandalul pentru cel mai controversat om de afaceri din Romania. Cum vrea Alex Bodi sa-i dea lovitura fostei sotii. Se pare ca logodnicul rusoaicei Daria Radionova e determinat sa mearga pana in panzele albe pentru a-si lua fiica de langa mama ei. Ce lovitura sub centura i-a aplicat Iuliei Salagean. Cum vrea Alex .

Ce legatura nestiuta are acum Bianca Dragusanu cu Alex Bodi. Decizia surpriza a vedetei

Care este legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Vedeta a luat o decizie la care fanii nu s-au gandit deloc. Ce se intampla acum in viata fostei prezentatoare de televiziune? Legatura dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi? Bianca Dragusanu se pare ca isi dedica exclusiv timpul fetitei sale. Finalul povestii tumultoase de dragoste alaturi .

Iubita lui Alex Bodi seamana tot mai mult cu Bianca Dragusanu. Ce operatie estetica si-a facut

Daria Radionova surprinde cu imaginea sa care se aseamana pe zi ce trece cu cea a fostei sotii a partenerului actual. Ce au observat fanii si care este operatia estetica ce o aduce mai mult cu Bianca Dragusanu? Daria Radionova, noua interventie estetica Daria Radionova a calcat din nou pragul cabinetului medicului estetician pentru o .

Adevarul despre relatia dintre Diana Sosoaca si George Simion, liderul AUR. Cum s-au schimbat lucrurile intre ei

Care este adevarul despre relatia dintre senatorul Diana Sosoaca si liderul partidului AUR, George Simion. Ce a iesit la iveala dupa incendiul de la Matei Bals. Diana Sosoaca si George Simion, proteste separate Dupa incendiul de la Matei Bals, senatorul Diana Sosoaca si co-presedintele partidului AUR, George Simion, au ales sa apara separat, atat in .

Gigi Becali a dat cartile pe fata. A recunoscut ce inseamna in realitate FCSB!

Patronul echipei FCSB pare ca si-a luat gandul de la marca Steaua, dupa ce a pierdut toate procesele cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )